معاون وزیر بهداشت: مدیریت کرونا به خاطر تلاش جمعی است

بیرجند - ایرنا - معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیماری کرونا جز با همدلی، هماهنگی و همکاری بین تمامی حوزه‌ها و مجموعه حاکمیت مدیریت نمی‌شد و مدیریت بیماری تاکنون به خاطر تلاش جمعی بوده است.

قاسم جان بابایی عصر پنجشنبه در نشست بررسی وضعیت مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان مرزی نهبندان اظهار داشت: بیماری کرونا تنها توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مدیریت نشد بلکه روسای سازمان‌ها، استانداران، فرمانداران، خیرین و مردم همه کمک کردند.

وی با اشاره به گسترده بودن استان خراسان جنوبی و پراکندگی جمعیت افزود: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به دلیل داشتن شهرهای کوچک اما پراکنده و گسترده مقداری مظلوم واقع شده است.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: پراکندگی جمعیت و گسترده بودن شهرستان‌ها، اداره کردن دانشگاه و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان را با مشکل مواجه می‌کند.

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تنها مرکزی است که جز مرکز استان که دارای جمعیت بالا است، مابقی شهرستان‌های دارای جمعیت پایین اما پراکندگی بالا را پوشش می‌دهد.

جان بابایی گفت: از آنجا که رییس دانشگاه علوم پزشکی باید پاسخگوی نیاز مردم منطقه باشد اما علاوه بر گسترده بودن استان، کمبودهایی نیز وجود دارد که نیاز به توجه ویژه دارد.

وی عنوان کرد: برای رفع نیازهای بهداشتی و درمانی مردم استان به ویژه شهرستان مرزی نهبندان باید همه دست به دست هم داده و به دانشگاه کمک کنیم.

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یادآور شد: برای ارتقای وضعیت بهداشت و درمان شهرستان نهبندان نیازمند همکاری نماینده مجلس، فرماندار، شهردار و سایر مسوولان هستیم.

وی تاکید کرد: هرچه بتوانیم شرایطی ایجاد کنیم تا نگرانی مردم در بُعد سلامت کاهش یافته یا حل شود از میزان نارضایتی‌های متعدد نیز کاسته خواهد شد.

جان بابایی که امروز از بیمارستان شهید آتشدست نهبندان بازدید کرد، گفت: مشکلات حوزه درمان شهرستان نهبندان را به ترتیب اولویت در دستور کار قرار داده و نسبت به رفع آنها در اسرع وقت اقدام می‌کنیم.

وی افزود: اولویت نخست ما تکمیل اورژانس بیمارستان شهید آتشدست نهبندان است که باید هرچه زودتر منابع مالی را در اختیار دانشگاه قرار دهیم تا اورژانس و آی سی یو تکمیل شود.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: بخش کنونی آی سی یو بیمارستان نهبندان غیراستاندارد است و باید با کار کارشناسی تبدیل به بخش سی سی یو شود.

وی گفت: کمک خواهیم کرد تا بخش آی سی یو جدید بیمارستان شهید آتشدست در مجاورت اورژانس هرچه سریعتر به بهره‌برداری برسد.

جان بابایی اولویت دوم را تکمیل پانسیون پزشکان بیمارستان شهید آتشدست نهبندان عنوان کرد و گفت: وقتی زمینه رفاه پزشک فراهم شود استقرار و ماندگاری پزشک بیشتر می‌شود.

وی اظهار داشت: شهرستان نهبندان اکنون در زمینه کلینیک تخصصی پزشکان با مشکل مواجه است و محیط کنونی بسیار فضای کوچکی دارد که سعی می‌کنیم با همکاری خیرین، کلینیک ویژه متناسب با شان مردم احداث شود.

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ارتباط با ارتقای بیمارستان شهید آتشدست گفت: برای این مهم ردیف بودجه لازم است لذا از نماینده شهرستان درخواست داریم تا در بودجه ۱۴۰۰ به این مهم توجه کرده تا بتوانیم برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام و توسعه بیمارستان ردیف اخذ کنیم.

وی بیان کرد: مجوز احداث ۲ پایگاه اورژانس در شهرستان نهبندان اخذ شده است که برای مشکلات احداث آن پیگیری لازم را انجام می‌دهیم.

جان بابایی افزود: در ارتباط با سایر مشکلات حوزه درمان شهرستان از جمله فضای دیالیز، شبانه‌روزی شدن مراکز، تکمیل و تجهیز آزمایشگاه و اتاق عمل پیگیری‌های لازم تا حصول نتیجه را انجام می‌دهیم.

وی گفت: امید است با همکاری یکدیگر بتوانیم مشکلات حوزه درمان شهرستان مرزی نهبندان که سبب نارضایتی پرسنل، مردم و مسوولان شده است را رفع کنیم و شرمنده مردم در حوزه خدمات‌رسانی نشویم.

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز - پنجشنبه - با سفر به شهرستان نهبندان در خراسان جنوبی از بیمارستان شهید دکتر احمد آتشدست بازدید کرد و وضعیت بهداشتی و درمانی این شهرستان مرزی را مورد بررسی قرار داد.

خراسان جنوبی ۱۱ شهرستان دارد و نهبندان در ۲۰۰ کیلومتری جنوب بیرجند است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha