سیدحسن باقرزاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۱۵۰ نفر از زنان و دختران ثبت نام شده از جامعه عشایری و ۵۰ نفر از روستاییان هستند که برای آموزش سواد نامنویسی کرده اند.
وی هدف از اجرای این طرح را کاهش آمار بی سوادی بین زنان و دختران روستایی و عشایری عنوان کرد و افزود: شرکت کنندگان باید ۴۰۰ ساعت آموزشی را بگذرانند که کلاس های آنان از ابتدای مهرماه آغاز شده و تا اواخر دی ماه ادامه خواهد داشت.
باقرزاده افزود: قشر عشایری و روستایی به دلایل گوناگون از آموزش محروم ماندهاند که آموزش و ترغیب آنان برای باسواد شدن یکی از چالشهای نظام آموزشی است و حال آنکه نقش زنان و دختران، که نیمی از جمعیت را شامل میشوند، در ارتقای فرهنگ جامعه بسیار مهم است.
رییس اداره سوادآموزی شیروان گفت: افزایش پوشش تحصیلی زنان و دختران بازمانده از تحصیل، فراهم کردن زمینههای رشد و شکوفایی استعدادها و توانمندیهای زنان و دختران عشایر، ارتقای کمی و کیفی شاخصهای دسترسی به منابع و امکانات به ویژه در حوزه آموزش برای زنان و دختران، تسهیل در بهبود فرآیند یاددهی و یادگیری با افزایش سطح انگیزشی از جمله اهداف کیفی در نظر گرفته شده در این زمینه است.
شیروان با ۱۵۶ هزار نفر، دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی است.
بر اساس سرشماری سال ۹۵ این شهرستان ۶ هزار و ۴۵ نفر بیسواد دارد.
نظر شما