به گزارش خبرنگار ایرنا؛ مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در جریان این بازدید، گفت: ۲۵ طرح فناورانه و اختراع حوزه سلامت برای آشنایی هرچه بیشتر معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به نمایش گذاشته شده که هفت مورد از آنها امروز رونمایی شد.
دکتر «کامبیز ورمیرا» افزود: اکنون ۷۰ شرکت فناورانه در حوزه سلامت در استان کرمانشاه فعال است و ۵۰ نفر در این شرکت ها مشغول به کار هستند.
او در ادامه در مورد طرح هایی که امروز رونمایی شد نیز گفت: طرح «فریزر پرتابل محلولهای زیستی» برای ذخیره سازی و انتقال محلولهای زیستی به منظور استفاده در بانکهای خون و بیمارستانها با قابلیت تنظیم دما تا ۳۰- درجه سانتیگراد و سیستم هشدار در صورت بروز مشکل دمایی یا قطع برق به کاربر، «ماده موثره دارویی فاویپیراویر» برای استفاده در درمان بیماری کرونا و سایر بیماریهای ویروسی مانند آنفلوآنزا، «صفحه کلید آسانسور بدون تماس دست»، «ماسک نانو N۱۰۰» و «حد واسط داروی آفاتینیب» برای تولید داروی «آفاتینیب» برای درمان سرطان سینه و ریه از جمله این طرح ها است.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری صبح شنبه وارد کرمانشاه شد و ابتدا با حضور در شرکت پلیمر در شهرک صنعتی بیستون، در مراسم آغاز به کار پروژه ساخت کاتالیست شرکت کرد و سپس از شرکت های دانش بنیان زیست تولید رازی و شرکت دانش بنیان پژوهان صنعت کرمانشاه بازدید کرد.
دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، بازدید از پروژه برج فناوری پارک علم و فناوری استان، بازدید از از واحدهای تحت حمایت پارک علم و فناوری استان کرمانشاه و حضور در جلسه اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید از دیگر برنامههای ستاری در این سفر است.