به گزارش ایرنا، شرکت کنندگان در این حرکت اعتراضی با سردادن شعارهایی مخالفت خود را با مقررات فاصلهگذاری اجتماعی، استفاده از ماسک صورت و واکسیناسیون اجباری اعلام کردند. آنها همچنین شعارنوشتههایی را در دست داشته که بیماری کووید-۱۹ را کلاهبرداری خوانده و خواستار برکناری گروه مشاوران پزشکی دولت شدند.
در حاشیه این تجمع اعتراضی، لباسهایی فروخته شد که روی آن عبارتهایی در حمایت از نظریه انتقال ویروس کرونا از طریق اینترنت پرسرعت نسل پنجم نوشته شده بود. طرفداران این نظریه تاکنون چندین برج مخابراتی را در شهرهای مختلف انگلیس سوزاندهاند.
در همین حال پلیس برای متفرّق کردن معترضان چندین بار وارد عمل شد و در یک مقطع ماموران سوار بر اسب به سمت تجمعکنندگان یورش بردند. معترضان نیز با ایجاد حائل انسانی تلاش کردند مانع از پیشروی پلیس شوند.
این تحولات در حالی صورت میگیرد که آمار مبتلایان به کرونا در انگلیس به سرعت در حال افزایش است و بوریس جانسون نخست وزیر این کشور گفته که موج دوم فراگیری این ویروس به انگلیس رسیده است. هم زمان گمانهزنیها درباره اعمال قرنطینه سراسری در این کشور بالا گرفته است.
نیکلا استرجن وزیر اول منطقه اسکاتلند از جانسون خواسته تا برای رسیدگی به وضعیت کرونا در این کشور جلسه اضطراری تشکیل دهد.
گزارشها حاکیست که کیت تستهای تشخیص کرونا نایاب شده و جانسون اذعان کرده که این کشور فاقد ظرفیتهای کافی برای انجام تست کروناست. وی از شهروندان کشورش خواسته تنها زمانی به مراکز درمانی مراجعه کنند که دارای علائم حاد کرونایی هستند.
مت هنکاک وزیر بهداشت انگلیس هم مردم کشورش را متهم کرده که بدون داشتن نشانه بیماری، اقدام به دادن تست کرونا می کنند. او همچنین به خانوادهها توصیه کرده که حتی اگر همکلاسی فرزندشان در مدرسه به دلیل ابتلا به کرونا خانهنشین شد، تست کرونا انجام ندهند.
به گزارش ایرنا؛ تاکنون در انگلیس ۳۸۵ هزار و ۹۳۶ تن به این بیماری دچار شده اند که از این شمار، بیش از ۴۱ هزار و ۷۳۲ تن به کام مرگ رفته اند.
نظر شما