«غلامرضا شعبانیبهار» روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: نزدیک به هفت ماه ورزشکاران از حضور در اردوها دور مانده بودند و ما توانستیم با برنامهریزی اردوها را بار دیگر از سر بگیریم. مرحله اول اردو تمام شده و از پنجم مهرماه تیمهای ملی ریکرو و کامپوند به ترتیب در تبریز و آبیک قزوین به اردو میروند.
وی ادامه داد: تا پایان امسال ۸۰ روز اردو در قالب ۷ مرحله برنامهریزی شده که خوشبختانه مرحله نخست در کیش و آبیک قزوین برگزار شد و اگر مشکل خاصی پیش نیاید با توجه به اینکه اردو به صورت قرنطیه کامل و با رعایت تدابیر و پروتکلهای بهداشتی و در هوای آزاد و با فاصله قابل توجه برگزار میشود، این اردوها را دوباره برگزار خواهیم کرد.
تعویق افتتاح خوابگاه به دلیل تامین نشدن منابع مورد نیاز
معاون سابق وزیر ورزش و جوانان در خصوص افتتاح خوابگاه نیز گفت: امیدوار بودیم خوابگاه تیراندازی با کمان که در مجموعه ورزشی آزادی در حال احداث است تا هفته دولت در شهریور ماه یا هفته تربیت بدنی در مهرماه افتتاح شود، اما متاسفاته به دلیل تامین نشدن منابع مورد نیاز و پرداخت نشدن بیش از دو سوم طلب پیمانکار، خوابگاه در بازه زمانی تعیین شده آماده راهاندازی و بهرهبرداری نخواهد بود.
شعبانی بهار افزود: با توجه به اهمیت خوابگاه برای آمادهسازی ملیپوشان و از سوی دیگر بحث سلامت آنان در دوره کرونا، رایزنی با «حسن کریمی» مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی و پیمانکار خوابگاه را از چند روز پیش آغاز کردیم و تلاش داریم تا با تامین هزینهها، شرایط را برای افتتاح سریعتر خوابگاه فراهم کنیم.
وی در ادامه به مساله تامین تجهیزات مصرفی کمانداران برای حضور در اردوها و مسابقات سال آینده اشاره کرد و گفت: کمیته ملی المپیک تاکنون ۱۰۰ میلیون تومان برای تامین تجهیزات شامل سرتیر، تیر و سایر ملزومات پرداخت کرده و قرار است مبلغ دیگری برای تامین تجهیزات پرداخت کند و البته فدراسیون تیراندازی با کمان نیز باید به همان اندازه که کمیته پرداخت کرده، تامین کند. برای تامین سرتیر و تیرهای مورد نیاز یک تیرانداز مبلغی معادل ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان ضروری است.
رییس فدراسیون تیراندازی باکمان در خصوص نخستین اردوی آمادهسازی تیراندازی با کمان که به ترتیب برای تیمهای ریکرو و کامپوند در کیش و آبیک قزوین برگزار شد افزود: در مجموع این اردو علاوه بر اثربخشی فنی برای تیراندازان از نظر روانی و جسمانی نیز مفید بود، زیرا ورزشکاران بیش از هفت ماه به صورت مجازی در منزل و یا به طور شخصی در باشگاه شهرهای خود تمرین کردند و این مساله باعث افت آنان شده بود.
شعبانی بهار گفت: خوشبختانه در تبریز یک محیط کاملا اختصاصی همراه با خوابگاه در اختیار کمانداران رشته ریکرو قرار میگیرد و البته در آبیک نیز همین شرایط را داریم و کمانداران در طول مدت اردو اصلا از اردو خارج نشده و تمامی پروتکلهای بهداشتی رعایت میشود.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد که هرچه زودتر خوابگاه فدراسیون راهاندازی شود تا ضمن کاهش هزینهها، تیراندازان هر ساعت از شبانه روز که مایلند تمرینات خود را دنبال کنند.
نظر شما