مجوز خرید ۲۰۰ دستگاه اتوبوس دیزل شهری به شهرداری مشهد داده‌ شد

مشهد- ایرنا- شهرداری مشهد با موافقت اعضای شورای اسلامی این شهر مجوز خرید ۲۰۰ دستگاه اتوبوس دیزل شهری را دریافت کرد.

رییس کمیسیون عمران، ترافیک و حمل و نقل شهری شورای اسلامی شهر مشهد گفت: طبق این مصوبه به شهرداری مشهد اجازه ‌داده می‌شود، مستند به ماده ۳۱ آیین‌نامه معاملات شهرداری تهران تسری‌یافته به کلان‌شهرها و به منظور تامین و نوسازی ناوگان اتوبوسرانی نسبت به خرید ۲۰۰ دستگاه اتوبوس دیزل شهری به قیمت هر دستگاه تا مبلغ ۳۰ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده، از شرکت ایران خودرو دیزل مطابق با قرارداد اقدام کند.
سید مسعود ریاضی افزود: همچنین با توجه به تغییرات احتمالی نرخ ارز، به شهرداری مشهد اجازه داده می‌شود نسبت به انعقاد قرارداد و خرید این ناوگان تا میزان پنج درصد افزایش در مبلغ مندرج در مصوبه اقدام و برای مازاد بر آن تا ۱۰ درصد افزایش نسبت به اخذ تاییدیه از کمیسیون مشترک برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی و عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر اقدام کند. 

وی ادامه داد: همچنین شهرداری مشهد مکلف است آثار مالی این مصوبه را از طریق الگوی تامین مالی لیزینگ یا تسهیلات یا سایر روش‌ها در اصلاح بودجه سال ۱۳۹۹ و در صورت نیاز در بودجه سال ۱۴۰۰ شهرداری منعکس نماید.

انتشار اوراق صکوک اجاره برای خرید اتوبوس

تامین مالی از طریق انتشار اوراق صکوک اجاره برای خرید اتوبوس از دیگر مصوبات جلسه علنی امروز شورای اسلامی مشهد بود.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد در این باره گفت: به شهرداری مشهد اجازه داده می‌شود به ‌منظور تامین منابع مالی مورد نیاز جهت خرید اتوبوس، نسبت به اخذ موافقت اصولی از سازمان بورس و اوراق بهادار و انتشار اوراق صکوک اجاره با نرخ اجاره بهای مورد توافق با بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سازمان بورس و اوراق بهادار ایران تا سقف چهار هزار میلیارد ریال اقدام کند.
بتول گندمی افزود: طبق این مصوبه، شهرداری می‌تواند به منظور عهده‌دار شدن ارکان انتشار اوراق صکوک اجاره شامل مشاور عرضه، نهاد واسط، ضمانت، متعهد پذیره‌نویس، بازارگردانی و کارگزاری، نسبت به انعقاد قرارداد با بانک‌های دولتی و خصوصی، شرکت‌های تامین سرمایه، کارگزاری‌های سازمان بورس و اوراق بهادار اقدام و پرداخت ۱۰۰ درصد اجاره بها در دوره‌های مقرر و ۱۰۰ درصد اصل مبلغ را در پایان دوره مشارکت چهار سال تعهد کند.

وی ادامه داد: همچنین شهرداری مکلف است حداکثر ظرف مدت سه ماه از تاریخ ابلاغ قانونی این مصوبه، نسبت به تهیه و ارائه برنامه تامین مالی جهت بازپرداخت اصل و اجاره بها در سررسید مقرر، با اولویت استفاده از پتانسیل‌های اقتصادی و توسعه حمل و نقل محور یا ایجاد و واگذاری فضاهای خدماتی و تبلیغاتی، به شورای اسلامی شهر اقدام کند. 
توسعه استفاده از موتورسیکلت برقی
لایحه توسعه استفاده از موتورسیکلت‌های برقی و بهای خدمات صدور پروانه فعالیت موتورسیکلت‌ها از دیگر مصوبات جلسه علنی امروز این شورا بود.
رییس کمیسیون برنامه و بوجه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: طبق این مصوبه به شهرداری مشهد اجازه داده می‌شود، با هدف کاهش آلودگی و بهبود هوای شهر مشهد و به‌منظور نوسازی موتورسیکلت‌های بنزینی فرسوده و توسعه استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در حمل و نقل عمومی بار و سفرهای شخصی، نسبت به تخصیص یارانه برای جبران مابه‌التفاوت سود تسهیلات مازاد بر چهار درصد، به نحوی که بازپرداخت اقساط برای متقاضی حداکثر ۶۰ ماه و سقف تسهیلات تا ۹۰ درصد قیمت موتورسیکلت برقی و حداکثر ۲۲۰ میلیون ریال باشد،اقدام کند.

وی افزود: در این لایحه ارائه تسهیلات برای ۱۰ هزار موتورسیکلت برقی درنظر گرفته شده و این اقدام به منظور کاهش آلودگی هوا و تشویق برای حرکت به سوی استفاده از موتورسیکلت‌های برقی صورت می‌گیرد.
تثبیت یا تغییر نام‌های تکراری برخی معابر شهر مشهد 

همچنین در مصوبه دیگری  به شهرداری مشهد اجازه داده شد نسبت به تثبیت یا تغییر نام‌های تکراری برخی معابر سطح شهر اقدام کند.
رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهد در این خصوص گفت: طبق این مصوبه نام خیابان دادگر منشعب از خیابان احمدآباد به نام دادگر تثبیت شد و زیرنویس خیابان وکیل‌آباد ۶۷ با حفظ شماره به نام دادگستر تغییر یافت.
احسان اصولی افزود: همچنین نام بولوار حافظ منشعب از بولوار وکیل‌آباد تا خیابان ویلا، به نام حافظ تثبیت شد و نام بولوار حافظیه منشعب از بولوار پیروزی به نام  بولوار عماد خراسانی تغییر یافت.
وی ادامه داد: نام خیابان شهید کاوه ۱۰ نیز به نام بهارستان تثبیت شد و زیرنویس خیابان سجاد ۷ به نام بهار تغییر یافت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha