ترویج فرهنگ ایثار مهمترین ماموریت آموزش و پرورش است

تهران- ایرنا- معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش مهمترین ماموریت خود را توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت می داند.

علیرضا کاظمی روز سه شنبه در مراسم نکوداشت هفته دفاع مقدس در دبیرستان البرز اظهار داشت: امروز جامعه برای دفاع از انقلاب و آرمان های انقلاب به ویژگی دانش آموزان نیازمند است.

وی افزود: تکریم و تجلیل ۴۰ هزار معلم و دانش آموز و ۱۴۰ هزار بسیجی و شهدایی همچون حاج قاسم سلیمانی در راستای ترویج فرهنگ شهادت است.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش گفت: برگزاری اردوهای راهیان نور و شمیم نور به منظور ترویج فرهنگ ایثار در آموزش و پرورش پیگیری می شود تا راه شهدا ادامه یابد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: مهربانی‌ها و ایثارگری‌ها در روحیه جوانان دوران جنگ مشهود بود. از این رو، گرامیداشت هفته دفاع مقدس یادآور دلاورمردی‌ها، ایستادگی‌ها، صبر، توکل و روحیه معنوی و ایستادگی و مقاومت ملت در مقابل استکبار است. 

کاظمی خاطر نشان کرد: دفاع مقدس تمام معادلات بین‌المللی را در شرق و غرب به هم ریخته و زمینه استمرار و استقرار کامل نظام جمهوری اسلامی ایران را همراه با اقتدار در همه عرصه ها مهیا کرده است.

وی یادآور شد: همه آنچه امروز در بخش‌های مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در کشور وجود دارد، مرهون رشادت‌ها و و روحیه ایثارگری رزمندگان هشت سال دفاع مقدس است.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش با بیان اینکه به صدا درآمدن زنگ هفته گرامیداشت دفاع مقدس، صرفا یک نماد نیست، گفت: امروز برای حفظ انقلاب و دستاوردهای آن باید کوشید و لازم است برای این هدف به دستاوردهای ایثارگران و مجاهدان توجه شود.

کاظمی ادامه داد: ولایت‌پذیری و روحیه بسیجی و جهادی سبب پیروزی در انقلاب اسلامی بود. امروز برای استقرار نظام و انقلاب و دفاع از آرمان‌های ارزشمند باید به این ویژگی‌ها در جوانان و نوجوانان توجه شود.

مجتبی باستان جانشین سازمان بسیج دانش آموزی در ادامه این مراسم گفت: آموزش تراز انقلاب اسلامی همراه با تربیت است که با کمک تشکل‌های دانش‌آموزی این امر مهم صورت می گیرد.

محمدعلی فقیه مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز اظهار داشت: زنگ مقاومت و ایثار امروز بر سر مزار حاج قاسم سلیمانی نواخته و از چند خانواده شهید مدافع حرم تجلیل می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha