حسین اسدالهی روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: این ۳۰ پروژه مربوط به بخشهای مختلف کشاورزی، صنعتی و خدماتی بوده که تاکنون اجرای شش مورد از آنها به پایان رسیده و هماینک در حال بهرهبرداری هستند.
وی ادامه داد: طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی رغبت بخش خصوصی به سرمایهگذاری را بیشتر کرده به طوری که با تکمیل و توسعه زیرساختهای اقتصادی و عمرانی شامل نواحی صنعتی داورزن و بیزه و مجتمع های گلخانهای ریوند و صدخرو، روند سرمایه گذاری در این منطقه تسریع میشود.
فرماندار داورزن گفت: نیروگاه ۵۴۶ مگاواتی سیکل ترکیبی سربداران یکی از طرحهای مهم این شهرستان است که با ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی، ۳۰۰ نفر در این کارگاه بزرگ مشغول کار هستند.
وی افزود: از دیگر طرحهای اقتصادی که در قالب الگوی مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی اجرایی شده، طرح سیم و کابل روناک داورزن است که ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
داورزن بر اساس مصوبه هیات وزیران در ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ از سبزوار جدا شد و به شهرستان ارتقا یافت.
این شهرستان ۲۱ هزار نفری با ۲ بخش، چهار دهستان و یک شهر در ۳۱۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.
الگوی مثلث توسعه اقتصادی - فرهنگی طرح ابتکاری استاندار خراسان رضوی مبتنی بر توسعه اقتصاد روستا است که اجرای آن از دی ماه سال ۱۳۹۷ آغاز شده است. در اجرای این طرح هزار و ۲۵۶ تفاهمنامه سرمایهگذاری با مبلغ ۲۳۰ هزار میلیارد تومان در استان به امضا رسیده که از این میزان طی یک سال گذشته ۲۳۱ طرح با هزینه ۱۱ هزار میلیارد تومان و ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی به بهرهبرداری رسیده است.
نظر شما