سیدمحسن حمزهلو روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: احداث این بیمارستان از سال ۱۳۸۷ آغاز شده و تاکنون ۳۷۷ میلیارد ریال برای آن هزینه شده است.
وی ادامه داد: بیمارستان۹۰ تختی تکاب هشت هزار و ٧١٣ مترمربع زیربنا دارد و با بهرهبرداری از این بیمارستان مردم این منطقه قادر خواهند بود بدون مراجعه با سایر شهرهای همجوار یا مرکز استان به راحتی از خدمات پزشکی مناسب بهرهمند شوند.
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجانغربی گفت: بیمارستان تکاب دارای بخشهای اورژانس، بستری داخلی، بستری زنان، بستری کودکان، بستری داخلی و بخش مراقبتهای ویژه است.
حمزهلو تاکید کرد: این بیمارستان بعد از ساخت، جهت تجهیز به دانشگاه علوم پزشکی استان تحویل میشود.
به گزارش ایرنا در ارائه گزارش وزیر راه و شهرسازی در ویدیو کنفرانسی که هفته گذشته با حضور رییس جمهوری هنگام افتتاح چندین بیمارستان در نقاط مختلف کشور در اشتباه لفظی و سهوی به بیمارستان تکاب در کردستان اشاره کرده بود که بدین وسیله این امر اصلاح میشود.
آذربایجانغربی با نگاه ویژه دولت تدبیر و امید مسیرهای توسعه بخش بهداشت و درمان را به سرعت طی کرده و در حال حاضر سرانه تختهای فعال بیمارستانی در این استان به متوسط کشوری نزدیک شدهاست.
هماکنون در آذربایجانغربی ۲ هزار و ۹۰۰ نفر پزشک عمومی و متخصص در ۳۲ واحد بیمارستانی مشغول فعالیت هستند و ۱۸۲ مرکز آزمایشگاهی و ۸۸ مرکز تصویربرداری در استان وجود دارد.
نظر شما