غلامحسین ساقی روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پیش از این، ساکنان در ۳۰۰ روستای استان با تنش آبی روبه رو بودند اما اکنون ای رقم به ۲۸۲ روستا کاهش یافته است.
وی درباره اقدامات انجام شده برای حل مشکل تنش آبی در روستاها گفت: در این زمینه سه هزار و ۱۰۰ مترمکعب مخزن ذخیره آب ۱۸ باب حوضچه اتصالات و شیرآلات ساخته شده است.
ساقی، حفر و تجهیز سه حلقه چاه، حصارکشی اطراف چاه و مخازن به طول ۲۹۰ متر، برق رسانی به چاه بطول هزار و ۸۵۰ متر، اجرای خط انتقال به طول ۲۸ هزار متر، ساخت راه دسترسی به طول ۲ هزار و ۷۰۰ متر، اجرای شبکه توزیع به طول ۱۹ هزار و ۷۰۰ متر از جمله اقدامات انجام شده برای رفع تنش آبی روستاها عنوان کرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی افزود: با این اقدامات انجام شده حدود ۳۰ هزار نفر جمعیت روستاها از مزایای آن بهره مند شدند.
وی گفت: برای رفع مشکل سایر روستاها، اکنون حفر و تجهیز چهار حلقه چاه در برنامه است همچنین ساخت مخازن ذخیره آب با ظرفیت چهار هزار و۶۰۰ متر مکعب در دست اجرا است.
ساقی اظهار داشت: اجرای خط انتقال به طول ۱۱۰ کیلومتر، اجرای شبکه توزیع به طول ۱۵ کیلومتر از اقدامات در دست پیگیری برای رفع تنش آب در روستاها است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی خاطرنشان کرد: ساخت ۱۸۰ باب حوضچه اتصالات و شیرآلات از دیگر اقدامات مورد نیاز و در دست اقدام برای روستاها است.
ساقی پیش از این گفته بود که رفع تنش آبی در روستا، بر اساس برآوردهای قیمت های سال گذشته، دست کم ۹ هزار و ۳۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی افزود: برای حل مشکلات تامین آب در روستاها، سند آبرسانی پایدار تدوین شده و مقرر است تا سال ۱۴۰۵، مشکلات این مناطق حل شود و بدین ترتیب تا ١۴٣٠ دغدغه تامین آب نخواهیم داشت.
شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی بیش از ۲۰۰ هزار مشترک آب در شهرها و بیش از ۱۲۱ هزار مشترک آب در روستاها دارد.
۴۴ درصد از جمعیت ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی در روستاها سکونت دارند.
نظر شما