علی اکبر پور فتح الله روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: زنده یاد ایزدیار به عنوان بانویی از جمع هموطنان زرتشتی تصویری تمام عیار از همراهی و پذیرش دگرگونی است، این بانوی پرتلاش با پایه گذاری انجمن حمایت از بیماران تالاسمی ایران همت خود را صرف پیشگیری از تولد بیمار تالاسمی و درمان بهینه بیماران تالاسمی کرد.
وی گفت: در سال های پس از دفاع مقدس که کمبود خون برای درمان تالاسمی می توانست بر حیات آنان سایه افکند، ارتباط سازنده دکتر ایزدیار با سازمان انتقال خون ایران و جامعه ایثارگر کشور سبب شد که نظام سلامت از این گلوگاه به سلامت عبور کند و امروز تهیه خون سالم و کافی برای بیماران تالاسمی به یکی از وظایف اصلی سازمان انتقال خون کشور تبدیل شده است.
رئیس انجمن علمی انتقال خون ایران تصریح کرد: عصاره تلاش این پزشک دلسوز امروز در همه جامعه ایران قابل رویت است، چنانکه هر زمان نیاز به خون و فرآورده خونی وجود داشته، داوطلبان اهدا خون، پلاکت و پلاسما فارغ از تفاوت های فردی به یاری نیازمندان شتافته اند.
پور فتح الله گفت: به پاسداشت مجاهدات این پزشک دلسوز، انجمن علمی انتقال خون ایران از نامگذاری روز نهم مهرماه، زادروز زنده یاد دکتر ایزدیار، به عنوان روز ملی اهدا خون پیروان ادیان الهی استقبال می کند تا به پیروی از راه پر افتخار او، سنت اهدا داوطلبانه به پیمانی میان همه شهروندان ایران زمین تبدیل شود.
وی با بیان اینکه دکتر ایزدیار یک عمر برای نجات بیماران بخصوص تالاسمی تلاش کرد و بنیانگذار درمانگاه تالاسمی بزرگسالان بود، افزود: او برای درمان بیماران تالاسمی که از سن ۱۴ سالگی دیگر در بخش اطفال بیمارستان پذیرش نمی شدند سال ها تلاش و عاقبت درمانگاه مستقلی برای این عزیزان دایر کرد که نقطه عطفی در فرایند درمان این بیماران بود و آثار مثبت آن اکنون در کیفیت زندگی آنها دیده می شود.
رئیس انجمن علمی انتقال خون ایران تاکید کرد: امروز عزیزان تالاسمی با دقت و پی گیری در درمان می توانند عمری طولانی داشته باشند و مانند سایر افراد جامعه دهه های چهارم و پنجم زندگی خود را جشن بگیرند.
وی از پیروان ادیان الهی خواست که به منظور کمک به نجات جان بیماران نیازمند به خون و فرآورده های آن، برای اهدای خون اقدام کنند مانند همیشه یاریگر سازمان انتقال خون و بیماران باشند.
روز ۱۴ ژوئن (۲۴ خرداد) روز جهانی و ۹ مرداد روز ملی اهدا خون نامگذاری شده است.
نظر شما