۶ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۱۸
کد خبرنگار: 987
کد خبر: 84054874
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بانک‌های اصفهان موظف به اجرای مصوبات کارگروه رفع موانع تولید هستند

اصفهان- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان گفت: بانک‌های استان موظف به اجرای مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در راستای ارائه تسهیلات به فعالان اقتصادی و بخش خصوصی هستند.

حسن قاضی عسگر روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: پیش‌تر مجموعه‌های تولیدی و فعالان اقتصادی برای دریافت تسهیلات از بانک‌ها مشکلات عدیده ای داشتند و بر این اساس مدتی است که ساز و کاری با عنوان کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید متشکل از چند زیرمجموعه ایجاد شده که در آن حق و حقوق سرمایه گذاران بخشی خصوصی حفظ و برای تسهیل در امور آنان تلاش می‌شود.

وی تصریح کرد: برای مثال هر سرمایه گذار یا فعال اقتصادی یا تولیدی که با بانک به مشکل برخورده است می تواند با مراجعه به کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مشکلات خود را بیان کند و این کارگروه با حضور نمایندگان بانک‌ها احکامی را صادر می‌کند که برای بانک لازم الاجراست.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان ادامه داد: در صورتی که بانک از اجرای این حکم سرپیچی کند پرونده مربوطه به جلسه کارشناسی و پس از آن هیات خبرگان اقتصادی و بانکی ارجاع داده می‌شود که این امر مستلزم درخواست کتبی فعال اقتصادی است.

قاضی عسگر تصریح کرد: در صورتی که بانک تصمیمات هیات خبرگان اقتصادی و بانکی را رعایت نکند به دادگستری یا به هیات تخلفات معرفی خواهد شد.

وی افزود: در بررسی بسیاری از مشکلات فعالان اقتصادی به این نکته دست یافتیم که نبود اطلاع آنان از ساز و کارهای اداری ایجاد شده و تسهیلگر سبب ایجاد معضل برایشان می‌شود، بنابراین فعالان تولیدی و کارآفرینی از ظرفیت‌های موجود که در راستای تسهیلگری و جهش تولید است نهایت بهره را ببرند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره اجرای طرح عرضه اولیه ۱۰۰ شرکت کارآفرین اصفهان در فرابورس خاطرنشان کرد: این امر تحول اساسی در تامین مالی شرکت‌ها ایجاد کند که در نتیجه ان توسعه، اشتغالزایی و کارآفرینی در ابعاد وسیع تری محقق خواهد شد.

وی با اشاره به شفافیتی که ورود به فرابورس برای مجموعه‌های بخش خصوصی ایجاد می کند ادامه داد: شفافیت در صورت‌های مالی از جمله دیگر ثمراتی خواهد بود که ورود به فرابورس به همراه خواهد داشت.

قاضی عسگر معافیت‌های مالیاتی، ارتقای وجهه و اعتبار و پیشرفت در کار را از دیگر  فواید ورود بخش خصوصی اصفهان و کارآفرینان برتر این استان به فرابورس برشمرد و خاطرنشان کرد: فعالان اقتصادی منطققه باید از این حرکت مثبت استقبال کنند و با عرضه مجموعه های تولیدی و خدماتی خود در بورس ارزش روز شرکت خود را افزایش دهند.

به گزارش ایرنا، افزون بر ۹ هزار واحد تولیدی و صنعتی در استان اصفهان فعالیت دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha