داود ایوبی، یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: مشکلات این کشتارگاه از جمله بحث نقدینگی، تامین اجتماعی، امور مالیاتی و همچنین زیست محیطی در کارگروه رفع موانع تولید شهرستان با حضور دستگاههای مرتبط بررسی که با همراهی و مساعدت این دستگاهها این مشکلات مرتفع و فعالیت آن آغاز شد.
او ادامه داد: به منظور توسعه بازار این مجموعه کشتارگاهی، مذاکراتی نیز با شهرستانهای همجوار انجام شد که تولیدات آن در این شهرستانها نیز عرضه شود.
وی با اشاره به وجود ۲۰ واحد مرغداری در این شهرستان بیان کرد: تولیدات این مرغداریها میتواند پاسخگوی بخشی از نیاز بازار داخل باشد و از طرفی با راهاندازی خط دوم این کشتارگاه که از سوی مالک مجموعه در دست پیگیری است، زمینه برای صادرات مرغ نیز فراهم خواهد شد.
فرماندار ممسنی، میزان تولید این کشتارگاه را هر ساعت ۲ هزار قطعه مرغ برشمرد و گفت: هم اینک ۶۰ نفر در این واحد مشغول فعالیت هستند که با راهاندازی خط دوم آن زمینه اشتغال ۳۰ نفر دیگر نیز فراهم خواهد شد.
ایوبی، یکی از مشکلات شهرستان را نبود صنایع تبدیلی دانست و افزود: با توجه به ظرفیت و توانمندی شهرستان در حوزه محصولات باغی از جمله انگور دیم، از سرمایهگذاری در زمینه راهاندازی صنایع تبدیلی در این شهرستان حمایت و استقبال میکنیم.
وی گفت: همچنین به زودی شاهد آغاز فعالیت یک واحد تولیدی محصولات لبنی با ۳۶ نوع محصول در این شهرستان خواهیم بود.
شهرستان ممسنی به مرکزیت نورآباد در ۱۵۸ کیلومتری غرب شیراز قرار دارد.
نظر شما