به گزارش روز دوشنبه خبرنگار اقتصادی ایرنا، برپایه آمارهای گمرک جمهوری اسلامی ایران، بیشترین میزان جذب شمش فولادی در دوره مورد بررسی مربوط به چین با رقم ۳۵۸ میلیون دلار ثبت شد.
آمارهای مورد بررسی نشان می دهد پنج ماهه نخست امسال بالغ بر پنج میلیون تن اقلام معدنی - فلزی به ارزش یک میلیارد و ۸۰۲ میلیون دلار صادر شد.
ارزش صادرات بخش معدن و صنایع معدنی در پنج ماهه نخست امسال به رقم دو میلیارد و ۱۷۶ میلیون دلار رسید که از این رقم بیش از ۵۰ درصد سهم زنجیره فولاد و تولیدات فولادی مرتبط است.
برپایه اطلاعات گمرک جمهوری اسلامی ایران حجم تجارت خارجی کشور در پنج ماهه نخست امسال به ۲۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار رسید که در این مدت ۵۲ میلیون تن انواع کالا صادر شد.
آمارهای مورد بررسی نشان می دهد در پنج ماهه امسال بیش از سه میلیون تن زنجیره فولاد و محصولات فولادی مرتبط به ارزش افزون بر یک میلیارد و ۱۱۸ میلیون دلار به بازارهای هدف، صادر شد.
آمارهای انجمن جهانی فولاد نشان میدهد که میزان تولید فولاد خام ایران در ماه اوت سال جاری میلادی ( ۱۱ مرداد تا ۱۰ شهریور)، ۱۴.۶ درصد نسبت به ماه مشابه سال گذشته افزایش یافت و به دو میلیون و ۴۰۰ هزار تن رسید.
افزایش تولید فولاد خام ایران در حالی تحقق یافت که تولید فولاد خام جهانی در این ماه ۰.۶ درصد افزایش داشت.
همچنین، ایران در دوره هشت ماهه نخست سال ۲۰۲۰، ۱۸ میلیون و ۶۲۵ هزار تن فولاد خام تولید کرده که در مقایسه به رقم مدت مشابه سال گذشته میلادی (۱۶ میلیون و ۷۳۹ هزار تن)، رشد ۱۱.۳ درصدی را نشان میدهد.
بررسی ها نشان می دهد از بین کشورهای عمده تولیدکننده فولاد، ایران، چین و ترکیه در بحران کرونا، در زمینه تولید فولاد خام در زمان مورد بررسی، صعودی بودند.
ایران اکنون بین ۱۰ کشور شاخص تولید کننده فولاد جهان جای دارد و قرار است در افق ۱۴۰۴ به رتبه هفتم دنیا برسد.
نظر شما