محمد حسینی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت : این آموزش ها در سه بخش دولتی "مرکز ثابت و سیار شهری"، آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای و کارگاه های بخش خصوصی به جامعه هدف فنی و حرفه ای استان گیلان ارایه شده است.
وی با بیان اینکه دوره های آموزشی یاد شده توسط مراکز دولتی و بخش خصوصی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای گیلان برای افراد فاقد مهارت و جویای کار با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد، افزود: نیمه نخست امسال در بخش ثابت شهری یک میلیون و ۱۲۴ هزار و ۴۰۰ نفر ساعت در قالب پنج هزار و ۶۰۶ نفر دوره آموزش های مهارتی را دریافت کردند ضمن اینکه در بخش کارگاه سیار شهری نیز ۱۴۳ هزار و ۶۹۰ نفر ساعت در قالب یک هزار و ۸۹ نفر دوره آموزش دیدند.
حسینی خاطر نشان کرد: این اداره کل در راستای توانمندسازی افراد فاقد مهارت جویای کار توانست با همکاری بخش خصوصی به دانش آموختگان و فارغ التحصیلان دانشگاهی یک هزار و ۶۱ نفر دوره در قالب ۱۶۸ هزار و ۵۵۷ نفر ساعت آموزش های مهارتی ارایه دهد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای گیلان بیان داشت: برای زندانیان ۷۹۵ نفر دوره در قالب ۱۷۱ هزار و ۴۱۱ نفر ساعت، برای دانش آموزان ۸۹۱ نفر دوره در قالب ۲۷۰ هزار و ۷۰۳ نفر ساعت، ساکنان مناطق روستایی یک هزار و۷۴۳ نفر دوره در قالب ۲۳۰ هزار و ۱۸۳ نفر ساعت، معتادان بهبود یافته ۳۶۷ نفر دوره در قالب ۳۵ هزار و ۴۹۳ نفر ساعت و سربازان وظیفه یک هزار و ۶۷۹ نفر دوره در قالب ۲۴۰ هزار و ۵۷۹ نفر ساعت آموزش های مهارتی ارایه شد.
اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان گیلان دامنه وسیعی از مخاطبان را تحت آموزش های مهارتی قرار می دهد که از آن جمله می توان به ۱۸ جامعه هدف شامل آسیب دیدگان اجتماعی، افراد دارای معلولیت، دانشجویان، دانش آموزان، زنان خانه دار و سرپرست خانوار، زندانیان، سربازان وظیفه، معتادان بهبود یافته و شاغلان بنگاه های اقتصادی ساکنان مناطق روستایی اشاره کرد.
مرکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی و ۸۰۰ آموزشگاه آزاد با همکاری بخش خصوصی برای ارائه آموزش های مهارتی در گیلان فعالیت دارند.
نظر شما