غلامرضا شریفزاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شهرستانهای بیرجند، سربیشه، بشرویه و طبس در وضعیت قرمز، شهرستانهای خوسف، درمیان و فردوس در وضعیت نارنجی، شهرستانهای زیرکوه، نهبندان و قاینات در وضعیت زرد (متوسط خطر) و شهرستان سرایان هم در وضعیت سفید (کم خطر) قرار دارند.
وی درباره آخرین تحلیل آماری بیماری کرونا در خراسان جنوبی گفت: میزان بروز تجمعی در سطح استان به ۳۸۰ در صد هزار نفر جمعیت رسیده که شاخص کشوری ۵۲۱ در صد هزار نفر جمعیت است.
دبیر ستاد دانشگاهی و کنترل ویروس کرونا در خراسان جنوبی اظهار داشت: نسبت مرگ و میر افراد مبتلا به کرونا در ۱۰۰ هزار نفر جمعیت اکنون ۵.۱ درصد و میانگین کشوری ۵.۷ درصد است که نسبت به شاخص کشوری ۰/۶ وضعیت مطلوبتری داریم.
وی افزود: میزان مرگ و میر اختصاصی علیتی به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت در استان ۱۵.۴ و در کشور ۳۰.۱ درصد در ۱۰۰ هزار نفر جمعیت است.
شریفزاده بیان کرد: همچنین درصد نمونههای مثبت از کل نمونهها در استان ۲۱ درصد و شاخص کشوری ۱۱.۳ درصد است.
وی گفت: شاخص نمونهگیری کرونا به ازای هر هزار نفر جمعیت در استان ۱۸.۱ درصد و کشوری ۴۶.۳ درصد در هزار نفر جمعیت است که که درخصوص نمونهگیری وضعیت ما نسبت به کشوری نامطلوبتر است.
وی درخصوص رتبهبندی شهرستانهای استان از لحاظ میزان بروز تجمعی گفت: به لحاظ میزان بروز تجمعی از ابتدای شیوع اپیدمی کرونا تا امروز همچنان شهرستان بیرجند با میزان بروز تجمعی ۴۹۵ در صد هزار نفر جمعیت در رتبه اول، شهرستان سربیشه با میزان بروز تجمعی ۴۲۲ در رتبه دوم، شهرستان بشرویه با میزان بروز تجمعی ۳۹۱ در رتبه سوم، شهرستان درمیان با میزان بروز تجمعی ۳۸۵ در رتبه چهارم و شهرستان سرایان با میزان بروز تجمعی ۳۷۵ در رتبه پنجم قرار دارد.
دبیر ستاد دانشگاهی و کنترل کرونا در خراسان جنوبی افزود: تعداد آزمایشهای انجام شده در استان از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون ۱۴ هزار و ۹۲۵ مورد و تعداد نمونههای مثبت سه هزار و ۱۴۲ نمونه بوده است.
خراسان جنوبی که اوایل شهریور امسال با افزایش بیماران تنفسی در این استان به وضعیت هشدار بازگشته بود، ابتدای هفته گذشته از سوی سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جزو استانهای در وضعیت قرمز اعلام شد.
روند ابتلا به کرونا در خراسان جنوبی پس از خیزهای اول و دوم بیماری در فروردین و خرداد امسال، بار دیگر در شهریورماه صعودی شده است.
نظر شما