«جایزه فیلم هنگ‌کنگ» به تعویق افتاد

تهران- ایرنا- چهلمین دوره «جایزه فیلم هنگ‌کنگ» به دلیل تداوم شیوع کرونا به سه ماهه اول سال ۲۰۲۲ میلادی موکول شد.

به گزارش روز سه‌شنبه گروه فرهنگی ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی ورایتی، متولیان جایزه فیلم هنگ‌کنگ روز گذشته از به تعویق افتادن برگزاری چهلمین دوره از این رویداد خبر دادند.

انجمن جایزه فیلم هنگ‌کنگ در توضیح این تصمیم گفت بسیاری از زمان‌بندی‌های اکران به دلیل شیوع کرونا به تعویق افتاده و یا لغو شده‌اند چون سینماها امکان فعالیت عادی را ندارند. در نتیجه مراسم جایزه فیلم هنگ‌کنگ در سال ۲۰۲۱ برگزار نمی‌شود و فیلم‌هایی که در سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ اکران شده باشند، امکان شرکت در نسخه ۲۰۲۲ این رویداد سینمایی را خواهند داشت.

جایزه فیلم هنگ‌کنگ یک جایزه سینمایی است که معادل اسکار در آمریکا و بفتا در انگلیس در نظر گرفته می‌شود. نسخه امسال این مراسم که قرار بود در ماه مه (اردیبهشت- خرداد ۹۹) برگزار شود، به دلیل شیوع کرونا لغو و در تاریخی دیگر به صورت برخط از اینترنت پخش شد.

سینماهای هنگ‌کنگ از زمان شیوع کرونا با از راه رسیدن موج دوم و سوم شیوع، دوبار حکم تعطیلی دریافت کردند. این سینماها اولین بار از اواخر ماه مارس (اوایل فروردین ۹۹) تا هشتم مه (۱۹ اردیبهشت) تعطیل شدند و بار دوم از ۱۵ ژوئیه (۲۵ تیر) تا پایان اوت (اوایل شهریور) درهای خود را به روز تماشاگران بستند. سینماهای این منطقه در حال حاضر دایر هستند اما با رعایت مقررات سختگیرانه فاصله‌گذاری اجتماعی فعالیت می‌کنند و نباید بیش از ۵۰ درصد ظرفیت سالن‌ها بلیت بفروشند.

تمام این محدودیت‌ها باعث شد گیشه هنگ‌کنگ در نیمه اول سال ۲۰۲۰ میلادی افتی ۷۲ درصدی را تجربه کند. براساس آمار، سینماهای این منطقه که در نیمه اول سال ۲۰۱۹، ۱۳۵ میلیون دلار درآمد داشتند، امسال در بازه زمانی مشابه تنها ۳۷ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار فروش کردند.

ویروس کرونا موسوم به کووید-۱۹ اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان در استان هوبی چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

این بیماری که به تدریج به کشورهای مختلف سرایت و سازمان جهانی بهداشت از آن با واژه همه‌گیری یاد کرد، تا لحظه تنظیم خبر ۳۳ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر را در جهان مبتلا کرده است که از این میان بیش از یک میلیون نفر جان باخته‌اند.

شیوع این ویروس موجب تعطیلی بسیاری فعالیت و رویدادهای مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی از جمله جشنواره‌ها، نمایشگاه ها و بسته شدن سینماها، سالن های تئاتر و کنسرت و کتابفروشی‌ها شد و تأثیرات منفی زیادی بر بازارهای جهانی و اقتصاد کشورها در بخش های گوناگون از جمله فرهنگ گذاشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha