رضا یوسفی رضایی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد تولیدات طیور در داخل استان مصرف میشود اظهار داشت: پرورش مرغ بومی اصلاح شده با هدف گسترش تولید گوشت و تخم مرغ ارگانیک با حفظ ضوابط فنی و بهداشتی در روستاهای استان انجام میشود.
وی درباره نحوه دستیابی روستاییان به جوجههای اصلاح شده بومی، افزود: جوجههای تولیدی در مرکز اصلاح نژاد مرغ بومی به عنوان گلههای مولد در اختیار مراکز تکثیر قرار میگیرد و در مراکز مذکور، جوجه های تحویلی ظرف حداکثر ۹۰ روز پرورش یافته و در اختیار روستاییان قرار میگیرند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی با بیان اینکه در کشور ۶ مرکز اصلاح نژاد مرغ بومی فعال است ادامه داد: بیشتر متقاضیان طرحهای بسیج سازندگی، روستاییان و جوانان جویای کار پرورش دهنده مرغ بومی، جوجه یکروزه و نیمچه بومی مورد نیاز خود را از این مرکز تهیه میکنند.
وی ادامه داد: این مرکز ، هم اکنون در نسل ۲۳ خود همگام با پنج مرکز دیگر کشور ، فعالیت اصلاح نژادی خود را انجام میدهد و در راستای اقتصاد مقاومتی نقش مهمی در اشتغالزایی و تامین پروتئین کشور ایفا میکند.
آذربایجانغربی دارای بیش از ۷۰۰ واحد پرورش مرغ و طیور به صورت صنعتی است که علاوه بر تامین نیاز داخل استان به خارج از استان هم صادر میشود.
نظر شما