زنان ایرانی با تربیت جوانان دفاع مقدس در تاریخ ماندگار شدند

تهران- ایرنا- یک فعال فرهنگی در حوزه دفاع مقدس گفت: زنان ایرانی با تربیت جوانان دفاع مقدس درتاریخ ماندگار شدند و امروز هم با تعلیم فرزندان خود در راه اعتلای ایران اسلامی تلاش می‌کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، باغ موزه دفاع مقدس امروز حال و هوای دیگری داشت حضور میهمانان خارجی و دانش آموزان فضای نسبتا شلوغی را در محل نمایشگاه ملی دستاوردهای دفاع مقدس و مقاومت "اقتدار ۴۰" به نمایش گذاشت. نظامیان خارجی حامل پیام دفاع مقدس به کشورهای خود بودند و دانش آموزان هم آمده بودند تا از نزدیک گوشه‌ای از رشادت‌های رزمندگان دفاع مقدس را ببینند، نسلی که نیازمند شناخت ارزش‌های دفاع مقدس هستند.

حضور جمعی از بانوان فعال در عرصه دفاع مقدس نظرم را جلب کرد و دقایقی میهمان لحظه‌هایشان شدم. «سیده صدیقه انوری» از فعالان فرهنگی در حوزه دفاع مقدس با تشریح فعالیت‌های گروه خود، گفت: حفظ ارزش‌های دفاع مقدس به عنوان یک وظیفه شرعی است. ما از حوزه ۲۲۲ ناحیه ولایت حمزه سید الشهدا به نمایندگی از تمام بسیجیان تهران در این مکان حضور داریم و با معرفی حلقه‌های صالحین بسیج به دنبال حفظ ارزش های دفاع مقدس هستیم. در برنامه‌های حلقه های صالحین‌ به تناسب سن‌ها افراد، آنها را دسته بندی می‌کنیم و به آنان آموزش‌های فرهنگی و بصیرتی می‌دهیم.

این فعال فرهنگی در حوزه دفاع مقدس با بیان اینکه زنان تربیت کننده افراد جامعه هستند و همیشه در پشت یک مرد موفق یک زن فداکار وجود دارد، گفت:‌ فرهنگ سازی در خانواده از سوی مادر صورت می‌گیرد و این زنان جامعه ایرانی با تربیت نسل جوانان دفاع مقدس برای همیشه در تاریخ این مرز و بوم ماندگار شدند.

انوری اظهار داشت: من مادری را می‌شناسم که سه فرزندش در جنگ تحمیلی شهید شده بود و می‌گفت کاش فرزند چهارمی داشتم تا  بتوانم آن را تقدیم سیدالشهدا کنم و داشتن روحیه قوی مادران ایرانی باعث شد که ما در جنگ تحمیلی پیروز شویم.

وی خاطرنشان کرد:در دوران دفاع مقدس زنان ایرانی فعالیتهای زیادی در پشت جبهه‌های جنگ داشتند و این فعالیت در بستر پایگاه‌ها و مساجد صورت می‌گرفت.  اگر در شرایط فعلی هم بخواهیم برای حفظ ارزش‌های دفاع مقدس فرهنگ سازی کنیم باید مساجد را کانون این فعالیت‌ها قرار دهیم. چون دشمن در حال شبهه افکنی است و اگر ریشه‌های اعتقادی در جامعه ما قوی شود، در صورت وزش باد شاخ و برگ‌ها جابجا می‌شوند، اما درخت اعتقاد استوار می‌ماند.

این فعال فرهنگی در حوزه دفاع مقدس بیان داشت: جوانان مدافع حرم در جامعه امروز ما نمونه بارز فرهنگ شهادت هستند. این خانواده‌ها در زمینه اعتقادی آنچنان قوی هستند که فرزندان خود را به جبهه های جنگ، حق علیه باطل فرستادند.

وی با اشاره به نقش پررنگ زنان در حفظ ارزشهای دفاع مقدس گفت: اگر امروز در جامعه ما زنانی باشند که ارزش‌ها را رعایت نمی‌کنند نمی‌توان این را به کل زنان ایرانی تعمیم داد. به قول رهبر معظم انقلاب اگر خانم بدحجابی را می‌بینیم عیبی است که در ظاهر دارد و  ما عیب‌های باطنی داریم که مشخص نیست.

انوری در پایان با بیان اینکه باید به عیب‌های خودمان بپردازیم و این افراد را هم جذب کنیم، گفت: برخی از این افراد در بسترهای مناسب قرار نگرفته‌اند و اگر جذب شوند می‌توانند الگویی برای جامعه شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha