مدیر گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز چهارشنبه با بیان این مطلب در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: طرح حمایت عاطفی و ارائه خدمات رایگان روانشناسی به خانوادههای متوفیان کرونا همزمان با سراسر کشور از خردادماه امسال در مناطق زیر پوشش این دانشگاه در حال اجراست.
دکتر ندا اخروی افزود: در قالب این طرح با خانوادههای متوفیان کرونا تماس گرفته می شود و از آنان برای شرکت در جلسات مشاوره سوگ دعوت به عمل می آید.
وی ادامه داد: در انجام جلسات مشاوره برای خانواده های سوگوار بیش از ۵۰ روانشناس در مقاطع مختلف تحصیلی شرکت دارند.
مدیر گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: فقدان سوگ در خانوادههای داغدیده از کرونا با توجه به عدم برپایی مراسم سوگواری، ابراز نکردن احساسات و تخلیه نشدن هیجان های دردناک از ابعاد مختلف قابل بررسی است.
اخروی افزود: مشاوره سوگ در پنج جلسه، شامل یک جلسه ارزیابی و چهار جلسه مشاوره به صورت هفتگی توسط کارشناسان روانشناس آموزش دیده برپا می شود.
وی ادامه داد: در این جلسات فرد آموزش دیده از طریق تکنیک های همدلی با خانواده داغدار ارتباط درمانی برقرار می کند و او را تشویق به تخیله هیجانی می کند.
مدیر گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در این جلسات، روانشناس به فرد کمک میکند که واقعیت فقدان را بپذیرد و با دردی که از فقدان تجربه می کند کنار بیاید و معنای جدیدی برای این گونه تجارب دردناک بیاید.
اخروی افزود: روانشناس به فرد بازمانده کمک می کند که بتواند مشکلات را شناسایی کند و برای حل آنان گام بردارد.
۸۰ درصد جمعیت خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و بقیه جمعیت این استان در ۱۷ شهرستان زیرپوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای پزشکی تربتجام و نیشابور هستند.
بر طبق آخرین گزارش سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تاکنون ۴۵۳ هزار و ۶۳۷ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۲۰۷ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۲۵ هزار و ۹۸۶ تن رسیده است.
نظر شما