آتنا فراهی روز جمعه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: خانه های ورزش در روستاهای خرق، یام، استاد، ریزه، نجف آباد، کوران ترکیه و گزکوه بوده است که تجهیز خانه های ورزشی روستاهای جعفرآباد سفلی، حصار اندف و مایوان هم نیمه نخست امسال بوده است.
وی اظهار داشت: توجه و توسعه ورزش در روستاها ضمن ایجاد عدالت در توزیع سرانههای ورزش سبب کشف و پرورش نیروهای جوان و استعدادهای نهفته ورزشی بسیاری در این مناطق میشود
وی در ادامه گفت: نیاز سنجی برای راه اندازی خانه های ورزشی سالانه انجام می شود
فراهی افزود: امسال روستای مایوان با توجه به ظرفیت راه اندازی رشته ووشو، با رویکرد قهرمان پروری معرفی و تجهیز به تاتامی، یک تخته دارت و یک میز فوتبال دستی شد.
وی با اشاره به اینکه حداقل فضا برای راه اندازی خانه ورزش ۵۰ متر است گفت: در تعامل با دهیاری ها، این فضاها شناسایی و با دریافت تحهیزات، برای فعالیت آماده سازی می شود.
فراهی افزود: زمینهای چمن مصنوعی جزو برنامههایی است که وزارت ورزش و جوانان در رابطه با ورزش روستایی و ایجاد امکانات ورزشی برای جمعیت روستانشین پیگیر بوده است.
وی بیان کرد: روستای چوکانلو با توجه به جمعیت ورزشی و جوان بالای آن ۲ سال پیش برای اختصاص چمن مصنوعی معرفی و چمن آن از سوی بنیاد برکت تامین شد و در صورت آماده شدن زیرساخت در محل پیش بینی شده، نصب آن انجام می شود.
فراهی گفت: با راه اندازی آن، چوکانلو نخستین روستای شهرستان است که از این ظرفیت ورزشی برخودار می شود.
سرانه فضای ورزشی فعلی شهرستان ۸۹ صدم درصد است که با تکمیل ۲ طرح روباز و پنج طرح سرپوشیده در دست ساخت، سرانه فضاهای ورزشی شهرستان ۱۴ درصد افزایش مییابد.
فضاهای ورزشی فاروج هم اکنون ۶ فضای ورزشی روباز و ۱۲ مکان سرپوشیده در مجموع به مساحت هشت هزار و ۹۲۲ مترمربع است
نظر شما