به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، حجت الاسلام «اکبراحمدپور» امروز (چهارشنبه) در نطق میان دستور خود در صحن علنی مجلس شورای اسلامی افزود: انقلاب اسلامی بزرگترین هدیه به ایران و تمام کشورهای جهان بود که امید را در دل مردم برافروخت و فضای جدیدی را در بین جهانیان به وجود آورد.
نماینده مردم خواف انقلاب را با توجه به اندیشههای امام راحل و مقام معظم رهبری به درختی تناور و ریشهدار تشبیه کرد و افزود: این انقلاب میتواند تکیه گاه و الهام بخش ملتهای آزادیخواه جهان قرار بگیرد و مشتاقان خویش را از آثار و برکات خود برخوردار سازد.
وی پرهیز از بخشی نگری و داشتن نگاه جامع، فراگیر و جهادگونه را لازمه مجلس انقلابی دانست و یادآور شد: رهبر معظم انقلاب این مجلس را مجلس امید و انتظار نامیدند و لازم است نمایندگان علاوه بر توجه به فرمایشات معظم له، اولویت گذاری در تصمیم گیریها، آسیب شناسی و نقش نظارتی را بیش از پیش فعال کنند.
احمدپور ادامه داد: مجلس و دیگر نهادهای نظارتی باید منافع ملی را بر منافع فردی و گروهی و قومی ترجیح دهند و از داوریهای احساسی و به دور از عقلانیت و منطق نیز پرهیز کنند. همچنین برای صرفه جویی در وقت مجلس نیز نیاز است از ارائه طرح جدید پرهیز شود و با تدوین برنامههای مشترک با همکاری مجلس و دولت در مهار گرانیها و معیشت مردم اقدام انقلابی صورت بگیرد.
وی درباره مشکلات حوزه انتخابی خود نیز گفت: این دو شهرستان با وجود داشتن معادن سنگ آهن، انرژی بادی و خورشیدی و سرمایه انسانی بسیار ارزشمند و جزء سرمایههای ملی هستند. ولی به رغم داشتن این امتیازها از محرومیتهای زیادی رنج میبرند.
نماینده مردم خواف و رشتخوار درباره مشکلات حوزه انتخابی خود اظهارداشت: نبود جادههای آسفالته روستایی یا جادههای قدیمی که برای پیش از سال ۱۳۶۰ است، عدم برخورداری محور تربیت حیدریه به خواف از جاده آسفالته مناسب، عدم اجرای تعهدهای وزارت راه و شهرسازی برای موضوع مسکن را از جمله مشکلات این دو شهرستان است.
احمدپور سهم مردم منطقه را از معادن آن فقط ضایعات، آلودگی هوا و آب، خسارت و بیماری دانست و گفت: تخریب کشاورزی منطقه و منابع طبیعی و آب شرب کشاورزی و نابودی محصولات زراعی و باغی به دلیل وجود معادن بوده اما نیروی کارگر و مدیر منطقه جایی در بخش کارگیری و مدیریت معادن منطقه ندارند و افراد غیربومی برای کار و پستهای مدیریتی به کار گرفته میشوند.
وی خاطرنشان کرد: این اتفاق تبعیض و ظلم آشکار است که پای بعضی از نمایندگان فعلی و ادوار نیز در این اتفاقها دیده میشود و این رویه مخالف سوگندی است که نمایندگان یاد کردند.
نظر شما