به گزارش روز چهارشنبه پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم، آزاده ابراهیم حبیبی، مدیر امور بین الملل پژوهشگاه، درباره تمدید همکاری این پژوهشگاه با سازمان جهانی بهداشت گفت: این پژوهشگاه با اجرای موفق فعالیتهای دوره سوم مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت در زمینه آموزش و پژوهش در مدیریت بیماری های دیابت و استئوپروز و رعایت ضوابط و استانداردهای این سازمان انتخاب شده است.
حبیبی افزود: در دوره عضویت چهارم، پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم به اجرای استراتژی های سازمان جهانی بهداشت در زمینه غربالگری به موقع و کاهش شیوع دیابت، پوکی استخوان و عوارض ناشی از آن ها از طریق آموزش و ظرفیت سازی حمایت خواهد کرد.وی ادامه داد: پشتیبانی از برنامه های دفتر منطقه ای سازمان جهانی بهداشت در پایش و ارزیابی اهداف توسعه پایدار (SDG) از طریق انجام تلاش نظام مند در مسیر جمع آوری، پردازش و توسعه مدل های تحلیلی داده دیگر محور اصلی این دوره همکاری خواهد بود.
مدیر امور بین الملل پژوهشگاه ادامه داد: پس از اجرای موفق و به موقع فعالیت های چهار ساله مرکز همکار و گزارش آن به سازمان جهانی بهداشت، اقدامات مربوط به تمدید عضویت نیز انجام شد که این همکاری از سپتامبر ۲۰۲۰ تا سپتامبر ۲۰۲۴ ادامه خواهد یافت.
وی با بیان اینکه پژوهشگاه صلاحیت فنی و علمی خود را از طریق برنامه ریزی جهت اجرای فعالیت های مشترک با این سازمان و برنامه های آموزشی متعدد در منطقه در راستای ترویج سیاست ها و دستورالعمل های سازمان جهانی بهداشت در منطقه به اثبات رسانده است، افزود: در شرایط همه گیری کووید-۱۹ نیز، این مرکز تعاملات بسیاری با سازمان جهانی بهداشت برای تولید محتوای آموزشی داشته است و پروژه هایی نیز در این رابطه در پژوهشگاه به تصویب رسیده است که در همین رابطه در حال تبادل نظر با دفتر منطقه ای امرو هستیم.
مدیر امور بین الملل پژوهشگاه افزود: در حیطه بیماری های غیر واگیر نیز این پژوهشگاه در صدد است تلاش های خود را از سطح ملی به منطقه ای ارتقا دهد و با تکیه بر اهداف سند ملی پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر و عوامل خطر مرتبط در این امر پیشتاز باشد.
این پژوهشگاه با ریاست دکتر باقر لاریجانی سابقه همکاری طولانی مدت با سازمان جهانی بهداشت در قالب برپایی دوره های آموزشی تخصصی بلند مدت و کوتاه مدت، پروژه های مشترک، تاسیس شبکه درمانی و پژوهشی و گسترش کلینیک های تخصصی دارد.
سازمان بهداشت جهانی ۶ دفتر منطقه ای دارد و ایران در منطقه مدیترانه شرقی قرار گرفته است. ۲۲ کشور تحت پوشش دفتر منطقه مدیترانه شرقی قرار دارند و دفتر این سازمان در مصر (قاهره) قرار دارد.
نظر شما