محمد صادق معتمدیان روز پنجشنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی ساختمان دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی در بیرجند افزود: با وجود این پیشینه غنی سال گذشته و در جریان بازدید از دانشگاه فرهنگیان استان از کمبود امکانات و شرایط نامطلوب این مجموعه تاسف خوردم.
«مرحوم دکتر غلامحسین شکوهی پدر علم تعلیم و تربیت ایران، دکتر محمدحسن گنجی پدر علم جغرافیای ایران، دکتر کاظم معتمدنژاد پدر علم ارتباطات و روزنامه نگاری ایران و دکتر مهدی بلالی مود پدر علم سم شناسی ایران از مشاهیر و مفاخر خراسان جنوبی هستند.»
استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: دانشگاه فرهنگیان استان به منظور ساخت و تامین محیط مناسب برای فضاهای آموزشی و خوابگاهی، زمینی را در خارج شهر تهیه کرده بود که بعد از بازدید و بررسی شرایط به جهت هزینهبر بودن تامین زیرساخت های لازم و موقعیت مکانی نامناسب نسبت به جابهجایی آن اقدام شد.
وی گفت: طی مذاکرات و رایزنیهایی که با رییس بنیاد مستضعفان کشور صورت گرفت، زمین مناسبی در بهترین موقعیت مکانی در داخل شهر بیرجند به این دانشگاه اختصاص یافت.
معتمدیان ضمن تشکر از عنایتهای ویژه رییس بنیاد مستضعفان در واگذاری این زمین یادآور شد: همین نگاه ویژه سبب شد زمین مورد نیاز دانشگاه بعد از مذاکرات شفاهی و حتی قبل از انعقاد تفاهمنامه کتبی با بنیاد مستضعفان تامین شود.
وی به تشریح اقدامات بنیاد مستضعفان در استان پرداخت و گفت: این نهاد تنها در راستای اجرایی شدن تفاهمنامه محرومیتزدایی از درمیان مبلغ ۸۵ میلیارد ریال را در این شهرستان هزینه کرده است.
استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: این حجم از اعتبار بیش از اعتباراتی است که دولت در سال جاری برای عمران شهرستان مرزی درمیان لحاظ کرده است.
وی افزود: بنیاد مستضعفان در زمینه ارایه تسهیلات ارزان قیمت و اجرای پروژههای عمرانی جاده، آموزشی، بهداشتی خدمات ارزندهای انجام داده است.
معتمدیان گفت: این بنیاد در زمینه محرومیتزدایی از دیگر مناطق استان نیز قولهای مساعدی داده است.
وی با تاکید بر اینکه عملیات اجرایی کار برای احداث ساختمان دانشگاه فرهنگیان از دو یا سه ماه گذشته آغاز شد تصریح کرد: امروز به طور رسمی کلنگ احداث این بنا به زمین زده شد و امیدواریم با پشتکار اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان و پیگیریهای هیات امنای دانشگاه، در اولین فرصت شاهد راهاندازی فاز اول این پروژه باشیم.
پروژه ساختمان دانشگاه فرهنگیان شامل پردیس خواهران امام سجاد (ع) با هفت هزار متر مربع زیربنا در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار در خیابان ملاصدرا بیرجند احداث میشود تا فضای تحصیلی مناسبی را با رعایت استانداردهای آموزشی لازم برای ۲ هزار دانشجو فراهم کند.
فاز اول این پروژه در قالب ۲ ساختمان آموزشی و خوابگاهی در صورت تامین اعتبار لازم تا هفته دولت ۱۴۰۰ به بهرهبرداری میرسد و در فاز دوم نیز فضاهای لازم برای سلف سرویس، کتابخانه و سالنهای ورزشی ایجاد میشود.
نظر شما