معاون استاندار تهران: پرداخت تسهیلات کرونا تسریع شود

تهران- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران گفت: بانک‌ها باید در کنار تولیدکنندگان حضور داشته باشند و روند پرداخت تسهیلات را سرعت بخشند.

 به گزارش ایرنا به نقل از استانداری تهران «حشمت‌الله عسگری» روز شنبه در جلسه تسهیل و رفع موانع تولید با اشاره به لزوم تشکیل جلسات هم‌اندیشی اظهارداشت: برگزاری جلسات هم‌اندیشی و چاره‌اندیشی ضمن ایجاد هم‌افزایی نقش موثری در تسریع روند پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی مختلف دارد.

وی با اشاره به جایگاه مهم بانک ملی نیز افزود: بانک ملی از بانک‌های سرآمد کشور است که نقش موثری در حمایت از واحدهای تولیدی دارد البته باید وضعیت پرداختی‌ها و اقدامات در حوزه تولید در سامانه بهین‌یاب ثبت شود تا زمینه انعکاس اقدامات فراهم گردد.

این مسئول تهرانی اعلام کرد: این استان تهران به لحاظ تعداد واحدهای تولیدی و صنعتی شرایط خاص خود را دارد که قابل مقایسه با سایر استان‌ها نیست که در شرایط اقتصادی امروز نیازمند توجه جدی است و باید بانک‌ها در کنار واحدهای تولیدی باشند تا کمک‌های به موقع اثرگذاری مطلوبی داشته باشد.

عسگری با اشاره به لزوم تسریع در پرداخت تسهیلات کرونا بیان کرد: فرصت محدودی برای پرداخت تسهیلات کرونا باقی مانده است و انتظار می‌رود تعامل و هماهنگی بیشتری در زمینه تسهیلات کرونا انجام گیرد، به علاوه پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸، رونق تولید و دیگر اقدامات نیز باید پیگیری شود.

وی به ضرورت تعیین تکلیف واحدهای تملیکی بانک‌ها اشاره کرد و افزود: ۴۹ واحد تولیدی تملیکی در اختیار بانک ملی قرار دارد که باید تعیین تکلیف و گزارش آن ارائه و در ادامه زمینه فعال‌سازی این واحدها فراهم شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران اضافه کرد: باید کمک کرد تا در سال جهش تولید زمینه کمک به واحدهای تولید و صنعتی و بهبود وضعیت اقتصادی کشور فراهم شود؛ در این راستا باید ضمن اتخاذ تدابیر لازم مصوبه‌ها و تبصره‌ها به نفع واحدهای تولیدی تفسیر شود.

دولت ۱۰ هزار میلیارد تومان برای استان تهران به منظور جبران خسارت ناشی از شیوع کرونا در میان واحدهای تولیدی اختصاص داده که به گفته مسئولان استانی، تاکنون یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال آن در قالب تسهیلات پرداخت شده است.

استان تهران بیش از ۱۷ هزار واحد صنعتی، ۲۸۰ هزار واحد صنفی پروانه‌دار و نزدیک به ۱۴۰ هزار واحد صنفی بدون پروانه دارد که فقط ۵۲۰ هزار نفر در بخش صنعت آن مشغول به کار شده‌اند.

طی اسفند ماه سال ۱۳۹۸ که کشور با روزهای ابتدایی شیوع ویروس کرونا مواجه شد، مردم اغلب برای خرید کالا بیش از نیاز خود به فروشگاه‌ها مراجعه کردند چون بیم مواجه شدن با کمبود مواد مورد نیاز را داشتند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha