به گزارش ایرنا ، نادر فلاحی روز شنبه اظهارداشت: معرفی غذاهای بومی و سنتی استان یکی از برنامههای این ادارهکل در راستای معرفی قابلیتها و جذب گردشگران به منطقه بوده و در این زمینه برنامههای مختلفی در طول سال برگزار میشود.
او افزود: برنامهریزی شده تا پس از تکمیل و بهرهبرداری از غارهای دستکند سرعین که دارای قابلیت بالای جذب گردشگر است، بخشی از این غاز برای راهاندازی نمایشگاه عسل و آش دوغ اختصاص یابد.
فلاحی آش دوغ را یکی از غذاهای بومی استان اردبیل برشمرد و افزود: کیفیت عسل طبیعی سبلان در سطح کشور زبانزد است و برای معرفی این فرآورده تولیدی استان هدفگذاری شده است.
وی همچنین به ایجاد نخستین موزه غارهای دستکند کشور در محوطه باستانی روستای کنزق شهرستان سرعین اشاره کرد و گفت: اعتبار مناسب برای ساماندهی و تکمیل محوطه تاریخی کنزق سرعین اختصاص یافته است.
او تشریح کرد: محوطه تاریخی کنزق ظرفیتهای زیادی دارد که با بازسازی و تکمیل آن تعداد گردشگران سرعین افزایش قابل توجهی خواهد کرد.
او با بیان اینکه این محوطه باستانی با مشارکت و همکاری دهیاری کنزق و سرمایهگذار بخش خصوصی تکمیل خواهد شد، اظهارداشت: پس از تکمیل، بهرهبرداری از این محوطه باستانی به دهیاری و سرمایهگذار واگذار و اداره کل میراث فرهنگی استان فقط نقش نظارتی خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه تلاش میشود این طرح امسال به بهرهبرداری برسد، بیان کرد: مشکل اساسی این طرح رفع معارض با اهالی این روستا میباشد که در این زمینه هم تمهیداتی اندیشیده شده است.
روستای کنزق در سه کیلومتری شهر سرعین واقع شده است. این روستا دارای غارهایی با معماری بینظیر و قدمت تاریخی ۲ هزار و ۵۰۰ سال مربوط به دوره اشکانیان است که در فهرست آثار ملی ایران نیز به ثبت رسیده است.
نظر شما