۱۳ مهر ۱۳۹۹، ۹:۳۸
کد خبرنگار: 2201
کد خبر: 84063348
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

آبی که گل شد

۱۳ مهر ۱۳۹۹، ۹:۳۸
کد خبر: 84063348
آبی که گل شد

دزفول- ایرنا- بارندگی‌های اخیر در مناطق کوهستانی سردشت دزفول منجر به گل آلود شدن آب آشامیدنی اهالی منطقه شده است.

به گزارش ایرنا، بارندگی روزهای اخیر در مناطق کوهستانی سردشت باعث گل آلود شدن آب رودخانه شده و مشکلاتی  برای اهالی منطقه  ایجاد کرده است. 

آشامیدنی شهر سردشت دزفول  و ۶ روستای آن با حدود هشت هزار نفر جمعیت با هر بارندگی دچار مشکل می‌شود و لازم است برای رفع اساسی این مشکل چاره اندیشی شود.

یکی از اهالی سردشت دزفول که خواست نامی از وی برده نشود در این باره گفت: از صبح که همراه با پدر و مادرم از آب سردشت مصرف کرده‌ایم دچار ناراحتی و شکم درد شده‌ایم زیرا این آب ناسالم است و درصورت تداوم این وضعیت همه را بیمار می‌کند. 

رئیس شورای اسلامی شهر سردشت دزفول نیز به خبرنگار ایرنا گفت: شهروندان سردشت از  قطعی آب در منطقه  گله‌مند بوده و خواستار توجه جدی مسوولان هستند. 
حسن فرخوند افزود: آب آشامیدنی اهالی سردشت از رودخانه فصلی تامین می‌شود لذا شهروندان باید با رصد اخبار هواشناسی در فصل بارندگی برای آبگیری آمادگی داشته باشند.
وی افزود: نبود آب آشامیدنی در روستاهای سردشت مشکلات زیادی برای اهالی ایجاد کرده است به طوری که آبرسانی به این روستاها با تانکر انجام می‌شود. 

رئیس شورای اسلامی شهر سردشت دزفول اظهارداشت: این نوع آبرسانی به روستاها با هجوم اهالی برای پرکردن دبه‌های آب همراه است و در شرایط کرونایی می‌تواند تهدیدی برای شیوع این ویروس باشد.

وی با بیان اینکه آب رودخانه در حال حاضر زردرنگ و بدبو است و برای آشامیدن مناسب نیست، افزود: هر ساله با بارندگی این مشکل پیش می‌آید ولی هنوز اقدام جدی در این خصوص انجام نشده است.
مدیر آب و فاضلاب دزفول نیز در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: هر ساله با شروع فصل پاییز و بارش‌های اولیه به دلیل سیلابی شدن مسیر رودخانه‌ها و همراه شدن گل و لای مسیر حرکت آب موجب کدورت آن می‌شود که برای  رفع این مشکل، اقدامات لازم در دستور کار قرار گرفت.
مصطفی اسماعیل سالم افزود: بارش چندین ساعته باران در ارتفاعات سالند و حرکت گل و لای و رسوب توسط آب سیلاب در روزهای اخیر باعث افزایش کدورت آب شد که این موضوع مشکلات را دوچندان کرد.

وی با اشاره به اعزام اکیپ‌های عملیاتی و فنی آبفا دزفول به منطقه گفت: این اکیپ‌ها عملیات لایروبی آبگیر بالا، فیلترهای یک و ۲ و همچنین حوضچه‌های پیش ته‌نشین و شستشوی مخازن بتنی یکهزار و ۲۰۰ و ۲هزار متری را انجام دادند که پس از انجام این اقدامات کدورت آب کاهش و آبگیری مجدد انجام شد.

مدیر آب و فاضلاب دزفول با بیان اینکه این عملیات بیش از ۴۰ ساعت به طول انجامید، اظهارداشت: در این مدت برای خدمت رسانی به شهروندان به صورت ساعتی از مخازن ذخیره آبرسانی به شهر و روستا استفاده شد ضمن اینکه در همان ساعات اولیه به وسیله تانکر، آبرسانی به روستاها انجام شد.

بخش سردشت از بخش‌های محروم و کوهستانی دزفول است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha