حمید فدایی، مدیر پایگاه میراث جهانی تخت جمشید سهشنبه در نشستی با تبیین نقش پایگاه های جهانی در موضوعات مختلف از جمله ورزش و جوانان، عنوان کرد: با توجه به ظرفیتهایی که در تخت جمشید باعنوان میراثی جهانی وجود دارد، این مجموعه امروزه می تواند همچون گذشته زمینه ساز تحولات و رویدادهای فراوانی در جامعه جهانی باشد و مناسب می بینیم از ظرفیت های جهانی آن بهمنظور پیشبرد موضوعات مختلف آموزشی، برنامه های معرفی، ارتقای جامعه محلی و... استفاده مطلوب کنیم.
وی ادامه داد: از سویی با توجه به ظرفیت های جهانی در ورزش های قدرتی که به همت فدراسیون جهانی پاورلیفتینگ و با همکاری شهرستان مرودشت بنا نهاده شده است، حمایت و همکاری محوطه میراث جهانی تخت جمشید می تواند گام مثبتی در عمل به حوزه های مسئولیت اجتماعی این پایگاه و حمایت از موضوع ورزش و ورزشکاران جوان باشد
مدیر پایگاه میراث جهانی تخت جمشید با اعلام آمادگی در همکاری این مسابقات جهانی، بیان کرد: آمادگی داریم ضمن انجام هماهنگی های قبلی و در چارچوب ضوابط محوطه، با فدراسیون یادشده در زمینه برگزاری برخی از مسابقات در مجاورت تخت جمشید همکاری کنیم.
وی افزود: فراهم آوردن زیرساخت های لازم و ارتقای کیفی رویدادها و برنامه های مشترک فرهنگی و ورزشی، از جمله ضرورت هایی است که در انجام همکاری های مشترک باید مورد توجه قرار گیرد.
بهمن مردانی، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان مرودشت با تاکید بر تاثیر این رقابت های جهانی در معرفی ارزش های این شهرستان و میراث جهانی تخت جمشید، بیان داشت: این شهرستان در زمینه های ورزشی و در رشته های مختلف آن، قهرمانانی را در عرصه های جهانی، ملی و محلی به جامعه معرفی کرده است، از همین رو برگزاری مسابقات جهانی در تخت جمشید علاوه بر برجسته کردن این اقدامات، در معرفی ارزش های تاریخی و فرهنگی به مجامع بین المللی موثر خواهد بود.
وی ابراز داشت: برگزاری مسابقات جهانی قطعاً منافع درخور و قابل توجهی برای شهروندان شهر مرودشت و این شهرستان خواهد داشت.
حسین علی تقی پور، رئیس فدراسیون جهانی پاورلیفتینگ نیز گفت: این ورزش های قدرتی با برگزاری رقابت های جام جهانی و آسیایی، همراه خواهد بود که ضمن شناخته شدن میراث فرهنگی و تاریخی کشور در بهره گیری از ظرفیت ورزشکاران داخلی و خارجی و همچنین حمایت از منافع شهروندان ایران، سودمند است.
نظر شما