محمد جواد فدایی روز سه شنبه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان کرمان افزود: رزم حسینی به عنوان کسی که این ایده را در استان کرمان گسترش داد و ساختار و عنوان برای آن درست کرد لازم است تا لایحه ای به مجلس ببرد یا مصوبه هیات دولت را در زمینه مسئولیت اجتماعی بنگاه های اقتصای بگیرد.
وی تصریح کرد: مسئولیت اجتماعی بنگاههای اقتصادی به دلیل اینکه مبنای قانونی ندارد و براساس تفاهم است، به اعتقاد مدیران آن مجموعه بستگی دارد و معین هایی که در ارزیابی فعالیت ها در استان در گروه سبز قرار گرفته اند، نشان می دهد مدیرانش به مسئولیت اجتماعی اعتقاد داشته اند و در گروه قرمز زیاد اعتقادی نداشته و عملا هم موفق نبوده اند.
استاندار کرمان بیان کرد: شرکت های بزرگ از جمله مس، گل گهر و گوهر زمین در مناطق دیگر استان در حوزه فعالیت خود سرمایه گذاری کرده اند که درخواست داریم این کارها توسعه پیدا کند، تا به توسعه متوازن استان برسیم.
وی اظهار داشت: برخی از کارها در مناطقی از استان متوقف شده که باید دنبال شود زیرا حیف است کاری که آغاز شده، معطل بماند زیرا، در این صورت کارهای قبلی را نیز از دست می دهیم.
فدایی افزود: از مدیرعامل و همکاران گوهرزمین تشکر می کنم زیرا کارهای خوبی در منطقه منوجان انجام شده است و شرکت مس نیز در زمینه مقابله با کرونا به کرمان، رفسنجان و سیرجان کمک زیادی کرد و گل گهر در تامین ماشین آلات لایروبی رودخانه ها همکاری خیلی خوبی داشته است.
وی تاکید کرد: به صورتجلسات نشست ها نباید بی اعتنا باشیم، این ها سند است که به آنها مراجعه می شود و به موقع خود مورد استناد قرار می گیرد.
۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال به کارآفرینان پرداخت می شود
مدیرعامل شرکت صنایع ملی مس ایران با اشاره به فعالیت های این شرکت به عنوان معین اقتصادی گفت: با همکاری بانک صادرات در شهرهای شهربابک، انار، رفسنجان و پاریز، ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات چهار درصد به ۳۰۰ طرح کارآفرینی پرداخت می شود تا اشتغال انجام شود.
اردشیر سعدمحمدی افزود: همچنین بیمارستان ۵۵ تختخوابی شهدای مس را در رفسنجان افتتاح کردیم و بیمارستان ۴۰ تختخوابی نیز با تجهیزات کامل در شهربابک آماده بهره برداری شده است.
وی بیان کرد: مرکز نوآوری به مبلغ ۲۶ میلیارد تومان در رفسنجان ایجاد شده تا برای صنایع هایتک و نانو و ارزش افزوده بیشتر با حضور نخبگان استان دنبال شود که کار بی نظیری در استان کرمان است.
مدیرعامل شرکت صنایع ملی مس ایران اظهار داشت: ایجاد تصفیه خانه برای تامین آب شرب سالم برای مردم رفسنجان را دنبال می کنیم که ۱۰۰ میلیارد تومان برای این تصفیه خانه هزینه می شود.
وی ادامه داد: آگهی معدن کرور عنبرآباد هفته آینده در روزنامه های کثیرالانتشار چاپ می شود تا با ایجاد کارخانه کنسانتره، منطقه جنوب استان در گردش مالی وضعیت بهتری پیدا کند و مراحل احداث معدن نوچون نیز در حال انجام کارهای نهایی است که کارخانه کنسانتره ۵۰ تنی برای استخراج مولیبدن ایجاد می شود.
نظر شما