اللهکرم نصیری روز چهارشنبه در کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی این استان افزود: تسهیلات خوبی برای صادرکنندگان در گمرک استان باید ایجاد کرد تا هم شاهد رونق گمرک استان باشیم و هم صادرکنندگان بتوانند به راحتی کالاهای خود را از مبدا صادر کنند.
وی ادامه داد: این تسهیلات برای صادرات بادام مامایی از اهمیت دوچندانی برخوردار است چرا که ما بخش قابل توجهی از صادرات بادام کشور را به خود اختصاص دادهایم و چنانچه این محصول از گمرک استان صادر شود ارزآوری قابل توجهی برای استان به دنبال خواهد داشت.
نصیری همچنین بر ضرورت تقویت مبادلات تجاری استان با کشورهای اوراسیا تاکید کرد و گفت: ظرفیتهای تجاری خوبی در این کشورها وجود دارد اما از سوی صادرکنندگان استان کمتر مورد توجه قرار گرفته است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با اشاره به تحقق هدف صادراتی استان در نیمه نخست امسال، اظهار داشت: هدف صادراتی نیمه نخست امسال ۲۰ میلیون دلار بود که این مهم نه تنها تحقق یافت بلکه بیش از آن نیز صادرات از استان انجام شده است.
سجاد رستمی از صادرات ۲۳.۵ میلیون دلار کالا از استان خبر داد و گفت: اگرچه در ابتدای سال با شیوع ویروس کرونا و بسته شدن مرزها روند صادرات با کندی انجام میگرفت اما پس از آن این عقبافتادگی جبران شد.
وی تصریح کرد: روند صادراتی کشور نسبت به میانگین کشور در وضعیت بهتری قرار دارد و امید است تا پایان سال بیش از ۴۰ میلیون دلار کالا از استان صادر شود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری همچنین بدون ذکر ارزش میزان کالای وارداتی به این استان در نیمه نخست امسال، خاطرنشان کرد: بیشترین واردات استان مربوط به ماشینآلات پیشرفته برای خطوط تولید کارخانجات فعال در استان بوده است که نقش مهمی در افزایش تولید این واحدها داشته است.
رستمی افزود: در همین راستا استان در سه ماهه نخست امسال رتبه نخست ثبت سفارش کالا را در کشور داشته است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری در برخی از محصولات مانند بادام، چادر مشکی، آجرنسوز، مالت، موکت، خوراک آبزیان، محصولات خانگی، ورقهای فولادی و دیگر محصولات در کشور از جایگاه و اهمیت مهمی برخوردار است.
نظر شما