علیرضا امری کاظمی شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: هدف از برگزاری این مسابقه، معرفی غذا و دسرهای سنتی و همچنین حفظ و احیای تنوع غذایی در جزیره قشم است.
وی ادامه داد: این مسابقه با موضوعات تنوع غذایی و دسرهای ویژه جزیره، غذاهای مورد استفاده در آیین و مراسم بومی محلی ساکنان جزیره، مقایسه بین غذاهای نسل قدیم و جدید و بکارگیری ابتکار و هنر در پخت غذا و تولید دسر برگزار میشود.
امری کاظمی با اشاره به اینکه شرکت در این مسابقه برای همه علاقمندان آزاد است، تصریح کرد: در صورتی که عکسها اصالت نداشته باشد و یا مالکیت فرستنده محرز نشود، عکسها از مسابقه حذف میشود.
مدیر ژئوپارک جهانی قشم یادآور شد: عکس گرفته شده توسط دوربین عکاسی یا دوربین تلفن همراه قابل قبول است و هر فرد می تواند تا پنج قطعه عکس را برای شرکت در مسابقه ارائه کند.
وی ادامه داد: رعایت اصول اولیه عکاسی و کیفیت مطلوب شرط ورود به فرآیند داوری است و تصاویر باید به صورت دیجیتال و در قالب فایل jpeg از طریق ایمیل به آدرس qeshmgeopark2008@gmail.com و یا شماره واتساپ ۰۹۳۰۴۲۶۷۱۴۷ ارسال شود.
امری کاظمی افزود: مهلت ارسال آثاربرای شرکت در این مسابقه ۳۰ مهرماه است و جوایز ارزشمندی به برگزیدگان اهداء خواهد شد.
بیست و پنجم مهر ماه، برابر با شانزدهم اکتبر، روز جهانی غذا است. این روز به افتخار تاسیس سازمان فائو در سال ۱۹۴۵ نامگذاری شده و در سراسر جهان گرامی داشته میشود. در این روز، سازمان های بین المللی، به منظور برقراری روابط در زمینه کشاورزی و زمینه سازی برای جلوگیری از فقر و گرسنگی و نابودی محیط زیست، تلاش میکنند.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما