هادی جودی روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به تشکیل ۲۵ تیم بازرسی متشکل از کارشناس های بهداشتی و ورزشی استان افزود: اگرچه بسیاری از اماکن ورزشی اخطارهای شفاهی برای رعایت شیوه نامه بهداشتی گرفتند اما، در این بین ۲۵ مکان ورزشی اخطار کتبی دریافت کردند.
وی خاطرنشان کرد: این بازرسی های بهداشتی جدای از بازرسی هایی است که توسط کمیسیون ماده ۵ ادارات ورزش در شهرستان ها و هیات های پزشکی ورزشی انجام می شود.
جودی با اشاره به اینکه محوریت این بازرسی ها رعایت شیوه نامه های بهداشتی است، تصریح کرد: اگرچه تاکید و بازرسی بر رعایت دستور شیوه نامه بهداشتی است ولی در صورت مشاهده دیگر موارد تخلف چون عدم مجوز یا عرضه مکمل های ورزشی غیر مجاز با باشگاه مورد نظر برخورد می شود.
وی با بیان اینکه بازرسی ها نه تنها از باشگاه های ورزشی بلکه از مدارس فوتبال نیز انجام می شود، یادآور شد: طبق شیوه نامه بازگشایی اماکن ورزشی، رشته های ورزشی در همه بخش ها اجازه فعالیت ندارند، بگونه ای که در رشته ورزشی کاراته تنها بخش کاتا یا در رشته جودو تنها بخش آمادگی جسمانی و کاتا اجازه فعالیت دارند.
به منظور مقابله با شیوع کرونا باشگاه ها و اماکن ورزشی خراسان شمالی از چهارم اسفند ماه پارسال تعطیل و در سال تنها به مدت یک ماه بازگشایی شد و دوباره برای مقابله با گسترش کرونا در خردادماه تعطیل شد.
با توجه به متضرر شدن بسیاری از باشگاه ها و مربیان ورزشی، دوباره از ۲۷ شهریورماه با رعایت دستورالعملهای بهداشتی ستاد ملی کرونا برخی از اماکن ورزشی بازگشایی شده است.
براساس برآوردهای سه ماه پیش اداره کل ورزش و جوانان خراسان شمالی، شیوع ویروس کرونا، باعث کاهش ۱۲ میلیارد ریالی درآمد باشگاههای خصوصی این استان و متضرر شدن بسیاری از مربیان و باشگاهداران شده است.
خراسان شمالی ۲۹ هزار ورزشکار سازمان یافته دارد که در قالب ۴۹ هیات ورزشی فعال هستند.
نظر شما