آموزش در مناطق عشایری استان مرکزی با حضور معلم و رعایت موازین بهداشتی ادامه دارد

ساوه - ایرنا - مدیرکل امور عشایری استان مرکزی گفت: از آنجا که دسترسی به اینترنت و شبکه آموزشی شاد در مناطق عشایری این استان مشکلاتی دارد، فرایند آموزش با حضور معلمان و رعایت پروتکل ها و موازین بهداشتی در جریان است.

«علی اکبر منصوری» روز یکشنبه به ایرنا، گفت: از سوی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی برای تداوم امور آموزشی، آموزگار به صورت حضوری و با رعایت پروتکل های بهداشتی به مناطق عشایری اعزام می شود تا نسبت به تداوم آموزش و رفع اشکال شاگردان اقدام شود.

به گفته او، در استان مرکزی بیش از ۱۶۰ دانش آموز در ۴۰ کانون عشایری در دوره دبستان مشغول به تحصیل هستند و تلاش می شود با توجه به اینکه شبکه شاد در این مناطق قابل دریافت نیست، ‌ فرایند آموزش با حضور معلمان همچنان تداوم یابد تا دانش آموزان از درس و تکالیف خود عقب نیفتند.

پیگیری طرح های تامین آب و برق عشایر

مدیرکل امور عشایری استان مرکزی در ادامه از ادامه تلاش ها برای رفع مشکل آب منطقه عشایری «عباس آباد نارباغی» خبر داد و افزود: با صرف چهار میلیارد ریال یک حلقه چاه در این منطقه حفر شده و منتظر تامین اعتبار برای تجهیز آن هستیم.

وی ادامه داد: طرح مطالعاتی احداث مجتمع آبرسانی در منطقه قشلاق «انجیلاوند» نیز در دستور کار است و نقشه های آن هم تهیه شده که قرار است با ایجاد ۲۴ کیلومتر شبکه به سرانجام برسد.

وی گفت: البته هنوز برآورد اعتبار برای این پروژه انجام نشده و در صورتی که بتوانیم این طرح را به نتیجه برسانیم مشکل آب شرب منطقه مذکور بعد از ۳۰ سال برطرف خواهد شد.

وی گفت: در منطقه انجیلاوند نیز چاه حفر شده و امسال در صورت تخصیص اعتبار نسبت به تجهیز آن اقدام خواهیم کرد.

وی افزود: در سفر بهار امسال رئیس سازمان امور عشایری کشور به منطقه یعقوب حصاری زرندیه مبلغ ۲۱ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای سه طرح آبرسانی اختصاص یافت که تاکنون ۱۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال از این اعتبارات به حساب اداره کل امور عشایری استان مرکزی وازیر شده و در حال برنامه ریزی و مشخص کردن مشاور به منظور تهیه طرح مطالعاتی طرح ها با استفاده از این منابع هستیم.

 مدیرکل امور عشایری استان مرکزی همچنین در مورد تامین برق عشایر، گفت: در حال خرید ۴۵ پنل خورشیدی هستیم که قیمت هر کدام از آنها ۲۰۰ میلیون ریال است و قرار است اداره برق ۱۸۰ میلیون ریال و عشایر هم ۲۰ میلیون ریال را پرداخت کنند که در صورت انعقاد قرارداد با شرکت توزیع نیروی برق، نسبت به نصب آنها در مناطق عشایری استان اقدام خواهیم کرد.

وی همچنین از تداوم پیگیری ها برای برق رسانی به منطقه عشایری قشلاق «نظرلو» در شهرستان زرندیه خبر داد و گفت: تاکنون بازدیدها از سوی اداره برق استان انجام و اجرای این پروژه به تایید رسیده است که در صورت نهایی شدن، تامین برق پایدار برای ۲۷ خانوار منطقه از شبکه سراسری انجام خواهد شد.

در استان مرکزی ۴۰ کانون عشایری وجود دارد که در مجموع ۳۳۰ هزار راس دام سبک را پرورش و سالانه تولیدات لبنی و مواد پروتئینی خود را روانه بازارهای مصرف می کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha