۲۱ مهر ۱۳۹۹، ۱۳:۲۳
کد خبرنگار: 957
کد خبر: 84073228
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تولید روزانه لاستیک کارخانه بارز کردستان افزایش یافت

سنندج - ایرنا - رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: تولید لاستیک در کارخانه بارز کردستان از ۱۲ هزار حلقه در روز (سال ۹۶) به ۱۷ هزار و ۵۰۰ حلقه افزایش یافته و این رقم تا پایان سال جاری به روزانه ۱۸ هزار حلقه نیز خواهد رسید.

به گزارش ایرنا، محمد دره‌وزمی روز دوشنبه در حاشیه بازدید از کارخانه لاستیک بارز کردستان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هدف گذاری انجام گرفته، تولید پنج میلیون و ۴۰۰ هزار حلقه لاستیک در سال است و این امر مهم با همتی که در این کارخانه وجود دارد بطور قطع اتفاق می‌افتد.

وی با بیان اینکه قرار است در سال جاری ۲۳ میلیون حلقه تایر در کشور تولید شود، اضافه کرد: سهم کردستان از تولید لاستیک در کشور ۲۳ درصد است که نشان از نقش این استان در تامین لاستیک مورد نیاز ناوگان حمل و نقل عمومی و خودروهای شخصی کشور دارد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان با بیان اینکه دنبال آن هستیم بحث توسعه کارخانه بارز را پیگیری کنیم تا زمینه خط تولید لاستیک‌ خودروهای سنگین نیز در این واحد فراهم شود، افزود: مشکل این کارخانه تامین مواد اولیه برای تولید است که از طریق ارز نیمایی انجام می‌شود و قیمت خرید مواد اولیه و فروش تولیدات سازگار نیست و باید در سطح ملی اقدامی برای رفع این مشکل صورت گیرد.  

مدیرعامل کارخانه لاستیک بارز کردستان هم گفت: از سال ۹۶ و با آغاز بهره‌برداری از این واحد تولیدی، تاکنون هر سال یک میلیون و ۵۰۰ هزار حلقه لاستیک به ظرفیت تولید آن اضافه شده است.

مصطفی میرسعید قاضی با بیان اینکه ۷۵۰ نفر در این واحد تولیدی مشغول بکار هستند، یادآور شد: از لحاظ تامین نیروی انسانی و انرژی مشکلی نداریم اما با توجه به اینکه تامین مواد اولیه از طریق ارز نیمایی صورت می‌گیرد، این رویه برای ما مشکل‌ساز بوده و فشار مالی بر کارخانه وارد می‌کند به این معنا که قیمت تمام شده برخی محصولات از قیمت فروش آن بیشتر است.

وی با بیان اینکه بدنبال توسعه کارخانه هستیم، افزود: در تلاشیم ظرفیت تولید را تا ۱۸ هزار و ۵۰۰ حلقه در روز افزایش دهیم ضمن اینکه امسال قرار است ۲۳ میلیون حلقه در کشور تولید شود که سهم کردستان بیش از ۲۵ درصد آن است.  

مدیرعامل لاستیک بارز کردستان با بیان اینکه مصرف داخلی لاستیک بارز در کشور ۲۲ میلیون حلقه در سال است، تاکید کرد: پیگیر هستیم مجوز صادرات لاستیک بارز به اقلیم کردستان را دریافت و صادرات مقطعی به این منطقه داشته باشیم.

احداث کارخانه لاستیک بارز کردستان یکی از مصوبات سفر مقام معظم رهبری در سال ۸۸ به این استان است که با همت دست اندرکاران سال ۹۲ پیش تولید روزانه آن با سه هزار حلقه آغاز شد.
این واحد بزرگ صنعتی در زمینی به مساحت ۴۴ هکتار و با سرمایه گذاری ۶ هزار و ۲۷۳ میلیارد ریالی در شهرک صنعتی دهگلان احداث شد و دارای هفت سالن تولید است که پنجم فروردین سال ۹۶ در جریان دومین سفر استانی رئیس جمهوری به کردستان فار نهایی آن نیز افتتاح شد.
حال بعد از گذشت بیش از سه سال از افتتاح رسمی این واحد صنعتی توسط محققان بومی و با بهره مندی از تجهیزات مدرن و مورد نیاز همچون دستگاه اکسترودر چهار کاناله، سیستم توزین اتوماتیک و بنبوری (دستگاه میکسر) تولید تایر سبز نیز در این کارخانه آغاز شده است.

واحد تولیدی سیم و کابل
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان و خبرنگاران رسانه های استان امروز همچنین از واحد تولیدی سیم و کابل بازدید کردند، این واحد صنعتی، سیم‌ و کابل در سایزهای مختلف تولید می‌کند و ظرفیت تولیدش ۱۰ تُن در هفته است.
مواد اولیه مورد نیاز این واحد تولیدی از بورس کالا تامین شده و برای ۲۰ نفر نیز به صورت مستقیم اشتغالزایی کرده است.

واحد تولید کف پوش خودرو
کارگاه بعدی که مورد بازدید رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان و خبرنگاران قرار گرفت، شرکت صنایع تجهیز غرب و تولید کننده کف پوش خودرو بود.
این واحد ظرفیت تولید روزانه سه هزار ست کف پوش خودرو را دارد اما در حال حاضر روزانه ۶۰۰ ست کف پوش تولید می‌شود، در این واحد تولیدی ۸۰ نفر مشغول بکار هستند و بزرگترین مشکل آن افزایش سود سرمایه در گردش و ناتوانی در پرداخت تسهیلات است.

شرکت سیندژ
محمد دره‌وزمی و هیات همراه در ادامه از شرکت زرین بنا پارسیان(سیندژ) بازدید کردند،  در این واحد صنعتی هم پروفیل مورد نیاز برای ساخت درب و پنجره دوجداره تولید می‌شود.
میزان تولید سالانه این واحد سه هزار تن است و در صورت توسعه آن، این رقم به هفت هزار تن در سال افزایش خواهد یافت،  در واحد تولیدی سیندژ برای ۵۸ نفر اشتغالزایی شده و کمبود نقدینگی و افزایش قیمت مواد اولیه از جمله مشکلات آن است.

طرح توسعه جاودان ستاره زیویه
کارخانه جاودان ستاره زیویه از دیگر طرح‌هایی بود که امروز مورد بازدید خبرنگاران و مسوولان سازمان سنعت، معدن و تجارت کردستان قرار گرفت،  در این واحد صنعتی سالانه سه هزار و ۶۰۰ تن و روزانه ۱۰ تن مواد خوراکی(کیک و کلوچه) تولید می‌شود.
این کارخانه هم اکنون با ۶۰ درصد ظرفیت اسمی خود مشغول به فعالیت است و ۴۵ نفر در آن مشغول به کار هستند.
در طرح توسعه این کارخانه قرار است سوله‌ای با مساحت چهار هزار مترمربع احداث شود که برای ساخت آن ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات درخواست شده که در حال انجام است، ضمن اینکه ماشین‌آلات مورد نیاز برای خط جدید تولید خریداری شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha