حمیده جوان روز پنجشنبه در گفتوگو با ایرنا، اظهار داشت: وقتی یک رکورد بعد از ۴۵ توسط «ریحانه مبینی» در پرش طول شکسته میشود، اتفاق خوب و افسانهای است که به اندازه ۱۰ رکورد شکنی ارزشمند است. رکوردشکنی پیاپی «مهسا میرزاطبیبی» در پرش نیزه در سه مرحله مسابقات باشگاههای کشور و در رده بزرگسالان گل سرسبد رکوردهای ما و قابل قیاس با رکوردهای مردان بود. همچنین رکوردشکنی در پرتاب چکش در رده سنی نوجوانان آن هم به وسیله «زهرا عرب رستمی» خیلی خوب و این سه رکوردشکنی استثنایی و کیفی بود.
وی افزود: در واقع این دوومیدانیکاران با این رکوردهای ارزشمند در رده هفتم و ششم آسیا قرار گرفتهاند. این سه رکوردشکنی به اندازه تمام رکوردشکنیهای مردان ارزشمند بود و قال قیاس با رقبای آسیایی و بین المللی است.
مربی دوومیدانی کشورمان، عنوان کرد: اینکه ورزشکاران میگویند ما میتوانیم رکورد المپیک را بزنیم به این دلیل است تا به آنان توجه ویژهای شود. زیرا کم توجهی زیادی دیدهاند. وقتی ورزشکار یک رکورد می شکند به دلیل خیلی از مسایل میگوید که میخواهم به المپیک بروم و شرایط رفتن به این بازیها را دارم. بخشی از این حرفها احساسی است و بخش دیگر به خاطر نبود توجه به ورزش زنان است. ورزشکاران وقتی رکورد میشکنند، حقوق و نیز پاداشی دریافت نمیکنند. «سیما شادام» مدال آسیایی هم که گرفت به جایزه خود نرسید. به همین دلیل ورزشکار از جنبهای صحبت میکند تا خلاهایی که داشته با این صحبتها پرکند.
وی ادامه داد: میرزاطبیبی دو سال به دنبال نیزه بود و فدراسیون تامین نمیکرد. تا اینکه مدیرعامل باشگاه پلیمر خلیج فارس برای او چهار نیزه تهیه کرد و او توانست در مسابقات امسال رکوردشکنی کند. خرید نیزه چقدر در رکوردشکنی تاثیر دارد. برای همین است که ورزشکار احساسی میشود و میخواهد به المپیک برود.
جوان یادآور شد: ما دو ورزشکار داریم که صد در صد به المپیک ۲۰۲۱ میرسند و هشت ورزشکار هم میتوانند به المپیک ۲۰۲۴ برسند. اگر این حمایت ادامه دار باشد شاهد کسب ورودی المپیک دوومیدانیکاران خواهیم بود. باید در انتها از «حسین رحمتی» مدیرعامل باشگاه پلیمر خلیج فارس تشکر کنم که بدون هیچ چشمداشتی امکانات لازم را در اختیار دوومیدانیکاران قرار داد و در جهت ارتقای دوومیدانی با تهیه کفش پرتاب، نیزه و خیلی از تجهیزات دیگر کوشید.
نظر شما