«علیرضا کاکاوند» روز چهارشنبه در دیدار با آیتالله «مصطفی علما» نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، افزود: موضوع ادغام شرکتهای آب و فاضلاب شهری و روستایی از سال گذشته آغاز شد و این موضوع را باید بزرگترین کوچکسازی و خصوصیسازی دولت نامید.
وی به روستای «بلوردی» اشاره کرد که با وجود نزدیکی به شهر بیستون سالها در نتیجه بروکراسی اداری از بیآبی رنج میبرد اما پس از ادغام شرکتهای آب و فاضلاب شهری و روستایی در کمترین زمان مشکل آب روستا حل شده است.
کاکاوند همچنین روستای «قلقله» ثلاث باباجانی را دارای وضعیت مشابه عنوان کرد و گفت: مشکل آب این روستا نیز پس از ادغام برطرف شده است.
به گفته وی سرعت رفع شکستگی لولههای آب روستایی نیز پس از ادغام بیشتر شده است.
برنامه آبرسانی به ۱۰۰ روستا برای امسال
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه در بخش دیگری از گزارش خود به برنامه آبرسانی به ۱۰۰ روستای استان برای امسال خبر داد و افزود: تاکنون کار آبرسانی به ۷۰ روستا به اتمام رسیده است.
وی همچنین از آغاز عملیات حفر چاه در نزدیکی روستای «چشمه سفید» شهر کرمانشاه خبر داد و گفت: با حفر این چاه مشکل آب این روستا و بخشهایی از شهر کرمانشاه حل خواهد شد.
آب سد گاوشان تا پایان سال وارد مدار میشود
در این جلسه کاکاوند از قول مساعد برای اتصال آب سد گاوشان به شبکه آب کرمانشاه تا پایان سال خبر داد و افزود: لایروبی سراب قنبر نیز باعث افزایش آبرسانی ۷۰ متر بر ثانیه در شبکه شده است.
او همچنین از لایروبی قنات «روزان» برای حل مشکل آب شمال شهر کرمانشاه خبر داد.
کاکاوند اشارهای به وجود چاههای آب دستی در بافت قدیمی شهر کرمانشاه نیز داشت و گفت: چاههای دستی ۱۰ تا ۱۲ متر حتما آلوده هستند و سعی خواهد شد تا این چاهها از مدار خارج شوند.
وی در پایان گزارش خود با اشاره به آغاز فصل بارشها نیز گفت: مهمترین دغدغه کنترل روان آبها در فصل بارش است چرا که پس از ورود به سیستم فاضلاب امکان نفوذ به خانهها وجود دارد.
در ادامه این جلسه نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه نیز بر اهمیت توجه به وضعیت آب مردم تاکید کرد و گفت: مردم کرمانشاه از گذشته مشکل آب داشتهاند که باید برای حل آن اقدام اساسی صورت بگیرد.
او با اشاره به استفاده مردم شهر از چاه دستی در گذشته بیان داشت: بسیاری از این چاهها در بافت قدیمی شهر همچنان نیز وجود دارند و باید مراقب بود که این چاهها به فاضلاب آلوده نشده باشند.
به گزارش ایرنا؛ استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان ساکن هستند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می کنند.
استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار مشترک آب دارد که از این تعداد ۲۲۰ هزار مشترک مربوط به کلانشهر یک میلیون نفری کرمانشاه است.
نظر شما