پیام جلالی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه خانههای هلال در واقع جمعیت هلال احمر کوچک در روستاها بوده که درآن به مردم آموزش داده میشود، اظهار داشت: برای تجهیز و آمادهسازی این ۳۲ خانه هلال، با کمک ۴۵ مربی، ۸۰۰ نفر در روستاها آموزش کمکهای اولیه دیدهاند.
وی بر موثر بودن خانههای هلال و افراد آموزش دیده در روستاها برای کمک به آسیبدیدگان در حوادث مختلف تاکید کرد و افزود: تلاش میکنیم تمام خانههای هلال را آماده و تجهیز کنیم تا در صورت وقوع حوادث با کمک تیمهای فعال در این خانهها، شاهد کمترین تلفات و آسیبدیده باشیم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان به وجود ۱۳ پایگاه امداد و نجات جادهای در استان اشاره کرد و گفت: باتوجه وضعیت جادهها و کافی نبودن تعداد پایگاهها درصورت وجود زیرساخت مناسب و اخذ مجوز، ایجاد ۶ پایگاه دیگر ضروری است، ضمن اینکه فعالیتهای لازم در خصوص احداث ۲ پایگاه جدید در صورت تامین اعتبار، زیرساخت استانی و مجوز کشوری توسط جمعیت استان انجام گرفته است.
جلالی یادآور شد: جمعیت هلال احمر در این استان، از لحاظ نیروی انسانی و تجهیزات با توجه به اینکه از قبل زیرساخت مناسبی وجود نداشته و دارای کمبود است اما تلاش ما رفع این نواقص و ارتقا وضعیت موجود است.
وی مساحت انبارهای هلال احمر استان را ۹۰ هزار و ۳۶۴ مترمربع اعلام کرد و اظهار داشت: این جمعیت دارای ۱۷ سوله انبار است و در مقایسه با استاندارد آن در سطح کشور ضعیف بوده و ارتقا این وضعیت نیازمند ایجاد سولههای بیشتر است.
جمعیت هلال احمر کردستان در حوزه امداد و نجات دارای ۱۷۹ تیم عملیاتی و ۸۷۳ نفر نیرو در تیمهای تخصصی سازماندهی شده است.
نظر شما