شهریار کشاورز روز پنجشنبه در نشست هماهنگی آغاز به کار این تعاونی گفت: این تعاونی در راستای توسعه خوشههای صنعتی برای ایجاد اشتغال و رونق فضای کسب و کار و با هدف تولید صنعتی شیرینی سنتی جهت تولید در حجم بالا، تشکیل کنسرسیوم فروش و صادرات شیرینی سنتی، افزایش کیفیت، بازاریابی و فروش، خوشه شیرینی سنتی در استان راه اندازی شده که در طول ۲ سال گذشته این خوشه به عنوان یک مدل توسعهای توانسته به رونق تولید و اشتغال و بهبود فضای کسب و کار کمک کند.
وی افزود: در حال حاضر، ۲۶۰ واحد تولیدی، صنفی و خانگی تولید شیرینی سنتی در استان قزوین به ثبت رسیده که از این تعداد ۱۹۵ واحد در حال فعالیت هستند.
معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی قزوین، برگزاری اولین جشنواره و نمایشگاه شیرینی سنتی و باقلوای قزوین، برگزاری استارتآپ شیرینی سنتی، تشکیل کمیته راهبری، همایش ذینفعان خوشه شیرینی سنتی، برگزاری تورهای صنعتی برای اعضای خوشه، دورههای آموزشی تخصصی، راه اندازی پروژه فروش آنلاین شیرینی سنتی در قالب سایت را از مهمترین اقدامات بعد از تشکیل خوشه شیرینی سنتی قزوین بر شمرد.
کشاورز همچنین از تلاش برای ایجاد شهرک شیرینی سنتی قزوین خبر داد و تصریح کرد: راه اندازی شهرک شیرینی سنتی در قزوین می توان به برند شدن این محصول و اشتغال کمک کرد و در حال حاضر مکان یابی این شهرک انجام شده و در مرحله تملک زمین هستیم.
نشست تشکیل تعاونی تامین نیاز مواد اولیه شیرینی سنتی استان قزوین با حضور ۱۶عضو تعاونی برگزار شد که در پایان سه عضو اصلی هیئت مدیره ، بازرس، و اعضا علی البدل انتخاب به مدت دو سال انتخاب شدند.
شیرینی های سنتی به ویژه باقلوای لوزی و پیچ از مهم ترین سوغات قزوین به شمار می روند.
فعالان و تولید کنندگان شیرینی سنتی قزوین اعتقاد دارند مواد اولیه شیرینی در بازار از قیمت یکسان و ثابتی برخوردار نبوده و اگر زنجیره تامین مواد اولیه تقویت شود در راستای بهبود فضای کسب و کار این صنعت مفید واقع خواهد شد.
نظر شما