به گزارش ایرنا، علی آشتاب روز پنجشنبه در جلسه مشترک شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی و کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری در اتاق بازرگانی خرم آباد بیان کرد: توجه به اشتغال روستاییان در اولویت برنامه های این دستگاه در دولت تدبیر و امید بوده است و با ۲ هدف جذب سهم استان از این اعتبارات و جذب درست در استان پیگیری شده است .
وی با بیان اینکه اشتغال روستایی باعث حفظ سکونت و اشتغالزایی می شود افزود: مهاجرت معکوس با اجرای طرح های اشتغالزایی در لرستان مشاهده می شود و نظارت بر این موضوع در استان در حال پیگیری است.
وی ادامه داد: ۲۵۰ میلیارد تومان به مرحله عقد قراداد و پرداخت رسیده است و بالغ بر یک هزار و ۲۷۵ طرح در این راستا در حال اجرا است و تلاش می شود که با بهره برداری این طرح هازمینه اشتغالزایی پنج هزار نفر ایجاد شود.
آشتاب عنوان کرد: اختیار رسته و نوع پذیرش طرح به کارگروه اشتغال استان واگذار شود تا متناسب با ظرفیت ها کار شود.
وی به بنگاه های اقتصادی آسیب دیده از کرونا در استان اشاره کرد و گفت: ۲۹ هزار و ۱۹۴ پرونده برای حفظ اشتغال با ظرفیت ۳۶ هزار و ۱۷۰ نفر اشتغالزایی با اعتباری معادل ۲۹۰ میلیارد تومان به بانک ها معرفی شده است که از این تعداد ۱۸ هزار و ۴۹۹ فقره با اشتغال ۲۰ هزار و ۸۷۶ نفر با اعتبار ۱۶۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: پرونده های متشکله در سیستم بانکی نیازمند فرصت هستند و محدودیت ها باعث شده که پرداخت تسهیلات با سرعت کمتری انجام شود و مدت زمان گرداخت باید تا پایان آذر ماه تمدید شود.
وی افزود: طرح های کلنگ زنی شده مورد توجه قرار گیرند و در تعیین تکلیف آنها تسهیل شود و واحد فارسیت دورود از سال ۹۴ تاکنون تعطیل است که باید مورد توجه قرار گیرد.
اشتاب اظهار داشت: از محل اعتبارات سیل۱۵۰ میلیارد ریال برای استان در نظر گرفته شد که تاکنون ۶۸ میلیارد ریال تخصیص یافته است که تقاضا می شود مابقی این اعتبار تخصیص یابد.
وی ادامه داد: در شهرستان دلفان، رومشکان و چگنی شعبات بانک توسعه تعاون نداریم و برای حمایت از کسب و کارهای کوچک نیازمند شعبه هستیم.
وی افزود: ۲۵ هزار بافنده صنایع دستی در لرستان فعال هستند که حدود پنج هزار نفر بیمه هستند و کارگران ساختمانی استان نیز باید مورد توجه قرار گیرند.
نظر شما