حلال به عنوان یک استاندارد جهانی، معیاری از کیفیت غذای سالم و بهداشتی در جهان و عاملی برای توسعه مبادلات محصولات و صنایع غذایی در بین کشورهای اسلامی و غیر اسلامی است.
فتانه شکرالهی روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا افزود: اخذ نشان استاندارد در خصوص حد مجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی تشویقی بوده لذا در صورت استقرار سیستم کیفیت و تطابق نتایج آزمون و بررسی های صورت گرفته بر روی آب ، خاک و محصول نهایی به این واحدها نشان استاندارد داده خواهد شد.
وی اظهار داشت: با توجه به گردش مالی عظیم در صنعت حلال در سطح کشورهای مسلمان و حتی غیر مسلمان ، در قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد سازمان ملی استاندارد با وزارت جهاد کشاورزی تنها مرجع صادر کننده گواهی حلال در سطح کشور شناخته شده اند.
وی افزود: همه واحد های غذایی و غیر غذایی مانند بهداشتی می توانند در صورت داشتن شرایط و ضوابط لازم برای اخذ نشان حلال اقدام کنند.
شکرالهی تاکید کرد: نشان حلال در سطح بین المللی دارای اعتبار است و شرکت های صادراتی می توانند از این فرصت به خوبی استفاده کنند.
مدیر کل استاتدار استان البرز خاطرنشان کرد:صدور پروانه استاندارد حلال برای هر محصولی با درنظر گرفتن آیتمهای تعیین شده از سازمان ملی استاندارد ایران انجام میشود و این مهم برای هر نوع محصولی متفاوت است.
استان البرز سه هزارو۵۰۰ تولیدی و صنعتی دارد.
نظر شما