به گزارش ایرنا، وی در مطلب تحلیلی خود که در شماره روز پنجشنبه روزنامه چینی «ساوت چاینا مورنینگ پست» منتشر شد، آورده است: ایران کشوری است که با بیش از نیم میلیون مورد ابتلا به کرونا و بیش از ۲۷ هزار مورد مرگ و میر، در معرض همه گیری ویروس کرونا قرار گرفته، اما حتی در این شرایط هم آمریکا دست از تحریم هایش علیه تهران بر نمی دارد.
وی می افزاید: متحدان اروپایی واشنگتن نیز این روزها بارها در مورد پیامدهای فاجعه بار انسانی تحریم ها به آمریکا هشدار داده اند اما واشنگتن به جای تغییر رویکرد خود، به اعمال تحریم های بیشتر روی بانک های مختلف ایران روی آورده تا به هر شکل ممکن، باعث بروز مشکلات مالی برای ایران شود و جمعیت این کشور را تحت بیشترین فشارها قرار دهد.
آلکس لو می نویسد: این سیاست، طبق گزارشی که روزنامه واشنگتن پست منتشر کرده، توسط اسرائیل و بنیاد طرفدار صهیونیست ها برای دفاع از دموکراسی و همچنین سناتورهای جمهوری خواه آمریکایی مانند «تد کروز» و «تام کاتن» تشویق و حمایت می شود. کسانی که نقش اساسی نیز در اقدامات آمریکا علیه هنگ کنگ داشته اند.
این تحلیلگر ادامه می دهد: وزارت امور خارجه آمریکا مدعی است که تجهیزات پزشکی و اقلام کمکی و دارویی و بشردوستانه به ایران از تحریم ها معاف است اما بسیاری از کشورها و کارشناسان حتی در کشورهای اروپایی و متحد آمریکا نظیر فرانسه، انگلیس و آلمان این ادعاها را رد کرده اند.
وی به توییت «هالی داگرس» عضو شورای آتلانتیک مستقر در واشنگتن اشاره می کند که نوشته است: کسانی که ادعا می کنند این تحریم ها بر تجارت دارو و اقلام پزشکی با ایران تأثیر نمی گذارد، دروغگو و یا نادان هستند.
روزنامه ساوت چاینا مورنینگ پست از قول «باربارا اسلاوین» از دیگر مسؤولان این شورا نوشته که این تحریم ها سادیسم است که به عنوان سیاست خارجی مطرح می شود.
در ادامه این مطلب آمده است: کار به جایی رسید که در ماه مارس، یک وکیل دفتر کنترل دارایی های خارجی از آژانس اطلاعات مالی و اجرایی خزانه داری ایالات متحده، به واشنگتن پست گفت که آمریکا از «یک فضای قانونی و تجاری صحبت می کند که مانند یک میدان مین خطرناک است». در چنین شرایطی چطور شرکت های کشورهای مختلف قادر به همکاری با ایران هستند.
گزارش نشریه تأکید دارد که استمرار تحریم های آمریکا علیه ایران در حالی است که حتی واشنگتن صندوق بین المللی پول را تحت فشار قرار داده تا از تصویب وام ۵ میلیارد دلاری برای ایران به منظور کمک به مبارزه با همه گیری، خودداری کند.
آلکس لو در تحلیل خود تصریح می کند که این ترامپ بود که نخستین بار در سال ۲۰۱۸ میلادی از توافق بین المللی هسته ای خارج شد و بی آنکه شواهدی مبنی بر نقض توافق از سوی ایران وجود داشته باشد، روز به روز تحریم ها را افزایش داد و در حالی که طرف های دیگر توافق در برابر فشارها مقاومت می کردند، به راهبرد یکجانبه خود پافشاری کرد و در حقیقت قوانین بین المللی مورد حمایت جامعه جهانی را تضعیف و نقض کرد.
نظر شما