سید احمد هاشمی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این المپیاد با همکاری هیاتهای شطرنج، انجمنهای ورزشی، ورزش های همگانی، کاراته،پهلوانی و زورخانهای پیگیری می شود.
وی با اشاره اینکه المپیاد یادشده به مناسبت بزرگداشت هفته تربیتبدنی و ورزش (۲۷ مهرماه تا سوم آبان ) برنامه ریزی شده است از علاقهمندان رشتههای مرتبط خواست باتهیه فیلم از طریق شبکه های اجتماعی به هیاتهای ورزشی یادشده ارسال میکنند.
این مسوول اظهار کرد: محتوای آثار ارسالی از سوی هیات داوران بررسی و سپس نفرهای برتر هر رشته مشخص و آنها تجلیل میشوند.
هاشمی با بیان اینکه در شرایط خاص کرونایی نباید فعالیتهای فرهنگی و ورزشی تعطیل شود، بر ضرورت مشارکت مردم به خصوص جوانان و خانوادهها در المپیاد ورزشی مجازی تاکید کرد.
این المپیاد سال های قبل به صورت حضوری و با همکاری هیاتهای ورزشی و ورزشکاران استان در ۱۰ شهرستان برگزار می شد .
استان یزد ۶۲ هیات ورزشی و ۶۲ هزار ورزشکار بیمه شده دارد .
همچنین سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دیروز( پنجشنبه) گفته بود که با فوت ۲۵۶ فرد مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، شمار افراد متوفی به بیماری کووید- ۱۹ در کشور به ۲۹ هزار و ۶۰۵ نفر رسیده است و ۳۰ استان همچنان در وضعیت قرمز یا هشدار کرونا قرار دارد.
سیما سادات لاری افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر ۲۴ مهر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، چهار هزار و ۶۱۶ بیمار جدید مبتلا به کووید- ۱۹ در کشور شناسایی شده اند که از این تعداد هزار و ۳۱ نفر بستری شدند و با این حساب، مجموع بیماران به ۵۱۷ هزار و ۸۳۵ نفر رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: تاکنون ۴۱۸ هزار و ۵۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند و چهار هزار و ۶۷۱ نفر از افراد بدحال تحت مراقبت قرار دارند که تاکنون چهار میلیون و ۴۲۶ هزار آزمایش تشخیص کووید- ۱۹ نیز در کشور انجام شده است.
لاری افزود: شرایط از لحاظ شیوع کرونا در تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری،البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان و یزد قرمز است و وضعیت کردستان، هرمزگان، فارس و گلستان هم در حالت هشدار قرار دارد.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: بر اساس مطالعات انجام شده، مسافرت های بین شهری یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین عوامل شیوع بیماری ها به خصوص در اپیدمی کروناست و هر زمان که ترددهای بین شهری افزایش پیدا کرده، موارد سرپایی و بستری بیماران افزایش یافته است.
وی افزود: درخواست وزارت بهداشت از همه مردم این است که برای حفظ سلامت خود و اعضای خانواده از هر گونه اقدام به سفر جدا خودداری کنند. به خاطر داشته باشیم که شکست بیماری فقط با همکاری همه مردم در عمل به توصیه های بهداشتی و پرهیز از رفتارهای اجتماعی خطر آفرین امکانپذیر است.
نظر شما