به گزارش ایرنا، منوچهر حبیبی روز جمعه در ستاد مقابله با کرونای استان، افزود: در صورت مهیا بودن شرایط فنی و هماهنگی با مسوولان واحدهای آموزشی در مدارس، معلمان مدارس و آموزشگاهها میتوانند نسبت به تدریس و ارائه آموزش به دانشآموزان و افراد در منزل اقدام نمایند.
وی با بیان اینکه تمامی تجمعات فرهنگی، مذهبی، اجتماعی و... کماکان ممنوع است، افزود: تالارهای پذیرایی با ۳۰ درصد ظرفیت، تهویه مناسب و رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی میتوانند اقدام به فعالیت نمایند ضمنا باید صندلیهای مازاد بر ۳۰ درصد آنها از محل تالار جمعآوری و وارد انبار شود و این انبارها توسط دانشگاهعلومپزشکی پلمب گردد.
معاون استاندار افزود: استخرهای سرپوشیده شنا کماکان غیر فعال هستند و فعالیت تمامی سالنهای بدنسازی و باشگاههای ورزشی دارای مجوز به ازای هر ۱۰ متر مربع یک نفر و حداکثر با ۲۰ نفر ظرفیت در هر باشگاه بلامانع است.
حبیبی خاطر نشان ساخت: فعالیت رستورانها و فست فودها به صورت ارائه خدمات بیرونبر به مشتریان و با رعایت پروتکلهای بهداشتی بلامانع است.
این مسوول گفت: آرایشگاههای زنانه و سالنهای زیبایی به صورت نوبت دهی تلفنی و حضوری انفرادی مشتریان در محل آرایشگاه با رعایت نکات بهداشتی و ضدعفونی تجهیزات میتوانند فعالیت کنند.
وی اضافه کرد: فعالیت قهوه خانهها، کافهها و چایخانهها با ۳۰ درصد ظرفیت و رعایت اصول بهداشتی بلامانع است.
حبیبی خاطرنشان ساخت: نظارتهای لازم جهت اجرای دقیق محدودیتهای ذکر شده و رعایت موارد پیشگیرانه در سطح استان با مسوولیت مدیر کل پدافند غیرعامل استانداری شامل تشکیل جلسات توجیهی و تقسیم کار با دستگاههای صمت، ورزش و جوانان، اتاق اصناف، میراث فرهنگی، شهرداری و... با همکاری دستگاههای مسئول و مرتبط بوده و در صورت رعایت نکردن محدودیتها توسط واحدها در همان نوبت اول برای پلمپ واحدهای مختلف اقدام میشود.
وی گفت: نظارتهای مربوط به اجرای مصوبات و پروتکلها با تشکیل حداقل دو تا سه جلسه توجیهی در سطح شهرستانها و بخشهای مربوطه با مسوولیت فرمانداران هر شهرستان خواهد بود و نظارت استانی بر رعایت مصوبات با مسوولیت مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری است.
معاون استاندار اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان نسبت به نظارت و بازرسی مربوط به اجرای مصوبات ستاد و رعایت پروتکلهای بهداشتی در مطبها و داروخانه اقدام و به ستاد کل و استان گزارش دهد.
حبیبی گفت: با توجه به نیاز فوری بیمارستانهای استان به ویژه بیمارستان بوعلی به اکسیژن مورد نیاز بخش بیماران کرونایی و... همچنین تعداد ۱۰۰ عدد کپسول اکسیژن مقرر گردید با پیگیری مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی دو واحد صنعتی تولید کننده اکسیژن در استان با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی نسبت به تامین اکسیژن در هر ساعت از شبانه روز اقدام نمایند.
وی افزود: جلسات اداری ضروری در سطح دستگاههای استان با حضور اعضا حداکثر به مدت یک ساعت و ۱۵ نفر تشکیل گردد و ساعت کار بانکهای استان طبق روال گذشته و مطابق مقررات باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین گفت: دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل مدیریت بحران استانداری هماهنگیهای لازم در خصوص آماده به خدمت بودن امکانات دولتی و تختهای بیمارستانی مراکز دولتی، تامین اجتماعی، سپاه، ارتش و بخش خصوصی را در اسرع وقت تا ۲۷ مهرماه آماده کنند.
وی گفت: اضافه شدن تختهای بیمارستانی و استفاده حداکثری از همه ظرفیت تختهای مراکز درمانی دولتی، خصوصی و... در سطح استان در دستور کار قرار گیرد.
حبیبی اضافه کرد: شرایط پذیرش بیماران غیر کرونایی در حداقل پنج بیمارستان استان شامل ولایت، شهید رجایی، کوثر، قدس و ۲۲ بهمن پیشبینی و مهیا شود و برای اطلاع رسانی و استفاده بدون دغدغه بیماران عادی و اعلام آن به ستاد کرونا و مردم برنامه ریزی گردد.
این مسوول اضافه کرد: بیمارستان رحیمیان هرچه سریعتر با ظرفیت ۴۰ تخت با مشارکت مراکز درمانی خصوصی استان برای درمان بیماران کرونایی فعال گردد و بیمارستان ارتش با ظرفیت ۶۰ تخت جهت درمان بیماران کرونایی فعال شود.
وی افزود: همچنین بیمارستان صحرایی مدیریت بحران در محوطه بیمارستان ارتش نیز برای ارائه خدمات درمانی به بیماران کرونایی آماده بهره برداری گردد.
حبیبی خاطر نشان ساخت: در این راستا جمعیت هلال احمر استان در کنار ارتش نسبت به همکاریهای لجستیکی مراکز درمانی فعال شده مانند نقل و انتقال، خدمات آشپزخانهای، استقرار آمبولانس و... اقدام نمایند.
وی گفت: درمانگاههای سپاه در سطح شهر قزوین شامل پاکروان و امام خمینی و همچنین درمانگاه فرهنگیان جهت غربالگری بیماران کرونایی با همکاری و مشارکت دانشگاه علوم پزشکی استان همکاری و اقدام لازم را معمول دارند.
معاون استاندار افزود: بیمارستان تامین اجتماعی تاکستان نسبت به تخصیص حداقل ۲۵ تخت بیمارستانی برای درمان بیماران کرونایی اقدام نماید.
نظر شما