هاشمی: تهران برای ۲ هفته به طور کامل تعطیل شود

تهران- ایرنا- رئیس شورای اسلامی شهر تهران معتقد است برای غلبه بر موج سوم کرونا باید تمامی فعالیت‌ها در تهران و کلانشهرهای کشور حداقل به مدت ۲ هفته به حالت تعطیلی درآید.

به گزارش ایرنا محسن هاشمی روز یکشنبه در دویست و چهل و سومین جلسه شورای شهر تهران به خبرنگاران توضیح داد: این روزها کرونا به صورت طوفانی عمل می‌کند و در حالی کشور ما با موج سوم شیوع ویروس دست و پنجه نرم می‌کند که در برخی کشورها صحبت از موج دوم است.
وی با اشاره به اقدامات انجام گرفته برای مقابله با کرونا نیز بیان کرد: باید اقدامات ویژه‌تری توسط ستاد کرونا انجام شود زیرا با وضعیت فعلی به نظر می‌رسد این اقدامات جواب نداده است.
رئیس شورای شهر تهران افزود: به ویژه اینکه در فصل پاییز و با تردد بیشتر خودروها، آلودگی هوا زیاد شده و این موضوع باعث کاهش ایمنی در میانسالان و کهنسالان شده است.
وی تصریح کرد: مهمترین اصل برای مواجهه با کرونا تقویت ایمنی بدن است اما در این شرایط که معیشت مردم دچار مشکل شده، استرس افراد افزایش پیدا می‌کند که این موضوع به کاهش سطح ایمنی بدن منجر می‌شود.
«هاشمی» یکی از ریشه‌های استرس را گرانی و تورم عنوان کرد و ادامه داد: فردی که نمی‌تواند اقتصاد و معیشت خانواده خود را تامین کند، دچار استرس می‌شود و تغذیه نامناسب و آلودگی هوا و کرونا هم آن را تشدید می‌کند.

وی تاکید کرد: به نظر می‌رسد باید راهکار ویژه‌ای برای برون‌رفت از این شرایط اتخاذ شود و حداقل ۲ هفته به طور کامل تعطیل کنند تا مردم از آن استفاده کنند.
رئیس شورای شهر تهران همچنین به معضل آلودگی هوای پایتخت در فصول سرد سال اشاره کرد و اضافه کرد: ما معمولا در آبان ماه طرح ترافیک و زوج و فرد را تقویت و از در منازل اجرا می‌کردیم تا آلودگی هوا کاهش یابد و به نظرم باید این کار دوباره انجام شود تا آلودگی هوا کاهش یابد.

به گزارش ایرنا دستور کار  نشست امروز شورای اسلامی شهر تهران، بررسی لایحه شهردار تهران در خصوص «بازنگری و اصلاح ساختار سازمانی شهرداری تهران»، طرح «ارائه تسهیلات ویژه خیران مسکن‌ساز برای کمک به تامین مسکن اقشار محروم»، بررسی طرح «الزام شهرداری تهران با توجه به ظرفیت‌های گردشگری در فرایند بازنگری طرح تفصیلی شهر تهران و ایجاد لایه گردشگری در نقشه های این طرح»  است.

در این نشست همچنین انتخاب ۲ کارشناس برای عضویت در شورای سازمان بهشت زهرا، ۲ کارشناس در شورای سازمان آتش‌نشانی و ۲ کارشناس در شورای سازمان زیباسازی بررسی می‌شود.
 
اعضای شورای شهر تهران،  در ادامه صورت جلسه چهل و هشتمین جلسه کمیسیون نامگذاری و تغییر نام اماکن و معابر عمومی شهر تهران را مورد بررسی قرار می دهند.

اتوبوس‌های پایتخت بازآفرینی می‌شوند

همچنین هاشمی بعد از جلسه شورای شهر در جمع خبرنگاران درباره تامین ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت با اشاره به قرارداد تولید ۲۰۰ اتوبوس بین شهرداری و ایران خودرو اظهار داشت: این قرارداد محقق می‌شود و دولت نیز پول پرداخت کرده تا اتوبوس‌های فعلی بازآفرینی شود.

وی گفت: اما چیزی که دلمان می‌خواست محقق نشده و امیدوار هم نیستیم اما باز هم تلاش می‌کنیم.

تهران و کرونا

هاشمی با بیان این که در اوج موج سوم کرونا قرار داریم، گفت: شورای شهر نظرش بر این است که تهران و سایر کلانشهرها حتما دو هفته تعطیل باشند.

وی بیان اینکه گاهی برای آلودگی هوا یکی دو روز شهر را تعطیل می‌کردند، ‌گفت: اکنون هم آلودگی، هم کرونا و هم مشکلات معیشتی مردم بروز کرده که نمی‌توانند تغذیه مناسبی داشته باشند که تاثیرات بر کرونا را بیشتر می‌کند.

رئیس شورای شهر تهران افزود: به نظر می‌رسد باید ستاد ملی از ارائه هشدارها و تعطیلی برخی صنوف که تعطیل هم بودند، عبور کرده و اقدام ویژه تری داشته باشد.

سران سه قوا ناامیدی ایجاد نکنند 

رئیس شورای اسلامی شهر تهران افزود: صحبت سران قوا با یکدیگر نیز مسئله‌ ایجاد کرده و باعث ناامیدی بین مردم شده و بهتر است این سران کمتر به هم بپرند تا ناامیدی ایجاد نشود.

تشریح جلسه شورا 

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به دستور جلسات امروز شورای شهر با بیان این که وضعیت الحاق لایحه گردشگری به طرح تفصیلی تهران ناتمام ماند و کلیات ارائه تسهیلات به خیرین "مسکن ساز" نیز رای نیاورد، گفت: البته امروز بحث اصلاح ساختار شهرداری در شورا بررسی شد و دو سال بود که این مسئله باز شده بود.

وی با بیان این که لایحه شهرداری ۱۰ ماه پیش به شورا آمد و کارشناسان بررسی‌های زیادی بر روی آن انجام دادند گفت: در همان زمان کرونا شیوع پیدا کرد و شرایط به گونه‌ای تغییر کرد که در نهایت شهرداری نظرش در مورد اصلاح ساختار تغییر کرد و خواهان پس گرفتن این لایحه شد.

هاشمی با بیان اینکه از آن جایی که نامه‌ شهردار دیر به ما رسید این لایحه را در شورا بررسی کردیم تا نظرات مختلف اعضا را بشنویم، گفت: شهرداری معتقد بود شرایط کشور و تهران با زمانی که لایحه ارائه کرده تغییر کرده و شاید نتواند به دلیل مسائل معیشتی لایحه خود که توسط کمیسیون تغییر کرده را اجرایی کند.

وی ادامه داد: به همین دلیل شهرداری خواهان پس گرفتن این لایحه  بود اما اعضای شورای شهر نیز در نهایت با جمع بندی‌های مختلف به کلیات این لایحه رای ندادند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha