۲۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۳:۳۹
کد خبرنگار: 1028
کد خبر: 84078888
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

توزیع مرغ منجمد کیلویی ۱۴ هزار تومان در مازندران

ساری - ایرنا - مدیرکل پشتیبانی امور دام مازندران از توزیع ۶۰۰ تن مرغ منجمد با هدف تنظیم بازار در استان خبر داد و گفت که مرغ منجمد با قیمت هرکیلوگرم ۱۴ هزار تومان به دست مصرف کننده می‌رسد.

سید محمد جعفری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : اگر چه در انبارهای استان گوشت مرغ به اندازه کافی وجود دارد ، اما در این مرحله  توزیع ۶۰۰ تن مرغ منجمد در استان شروع شده است.

توزیع گوشت مرغ منجمد در مازندران پس از آن شروع شده است که طی ۲ هفته اخیر قیمت هرکیلوگرم مرغ گرم در بازار استان افزایش ۲۵ تا ۳۰ درصدی را تجربه کرد.

بررسی میدانی خبرنگار ایرنا نشان می دهد که  قیمت هر کیلوگرم گوشت گرم مرغ در بازار مازندران در هرکیلو گرم ۲۶ تا ۲۶ هزار و ۵۰۰ تومان به فروش می رسد که نسبت به نیمه اول مهر ماه حدود ۶ هزار تومان افزایش دارد.

فروشندگان گوشت مرغ در مازندران می گویند که شرکت های توزیع کننده و کشتارگاه ها قیمت را هر روزه افزایش می دهند و طی ۲ هفته گذشته قیمت مرغ حتی برای ۲ روز ثبات نداشته و همواره رو به افزایش بوده است.

یکی از فروشندگان مرغ در شهر آمل به خبرنگار ایرنا گفت : اصلا کمبودی در توزیع گوشت مرغ وجود ندارد و توزیع کنندگان به هر میزانی که درخواست داشته باشیم ، تحویل می دهند ، ولی قیمت ها هر روز بالا می رود و حتی امروز نسبت به دیروز حدود ۵۰۰ تومان گران تر شد.

این فروشنده با بیان این که قیت هرکیلوگرم گوشت مرغ گرم تا ۱۰ روز پیش بین ۱۹ تا ۲۱ هزار تومان بود ، افزود : ولی در یک هفته اخیر افزایش قیمت تشدید شده است.

برخی از خریداران مرغ در ساری هم به خبرنگار ایرنا گفتند که پنجشنبه هفته گذشته هرکیلوگرم مرغ را ۳۱ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری کردند و در مجموع طی یک هفته گذشته شاهد افزایش ۱۰ هزار تومانی گوشت مرغ بودند.

مدیرکل پشتیبانی امور دام مازندران در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا در باره علت افزایش روزانه قیمت گوشت مرغ ، کاهش جوجه ریزی و افزایش نهاده های دامی را علت وضعیت کنونی بازار گوشت مرغ اعلام کرد.

جعفری گفت : بررسی ها نشان می دهد که قیمت نهاده ها در بازار آزاد به صورت دلبخواهی عرضه می شود و مرغداران هم قیمت مرغ را افزایش داده اند.

گرانی در فراوانی 

افزایش روزانه قیمت گوشت مرغ در مازندران که از مهم ترین قطب های تولید و تامین گوشت مرغ کشور است و هزینه حمل و نقل اندکی را متوجه توزیع کنندگان می کند ، برای بسیاری از مردم غیرقابل باور است.

بر اساس گزارش های رسمی ، مازندران با تولید سالانه حدود ۲۲۰ هزار تن گوشت مرغ ، ۱۱ درصد از تولید کشور را در اختیار دارد.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران مازندران هم در گفت و گو با خبرنگار ایرنا کمبود و ناخالصی های نهاده ها و همچنین افزایش بی رویه نرخ کرایه حمل و نقل این محموله ها را از دلایل افزایش قیمت مرغ دانست.

 عطاء الله حسن زاده به خبرنگار ایرنا گفت : البته افزایش قیمت گوشت مرغ در فصل پائیز دور از نتظار نیست و ما قبلا پیش بینی افزایش قیمت را به مسئولان گوشزد کرده بودیم،.

وی افزود : با سرد شدن هوا و مشکلات تامین سوخت ، افزایش خطر بیماری و در نتیجه هزینه دارو و کاهش جوجه ریزی ، افزایش قیمت گوشت مرغ دور از انتظار نبوده است.

حسن زاده توضیح داد : قیمت جوجه یک روزه ۲ هزار و ۵۰۰ تا سه هزار تومان است . در حال حاضر با توجه به سهمیه بندی نهاده های دام و طیور در استان ها ، فقط ۳۰ درصد نیاز مرغداران به این نهاده ها با قیمت دولتی تامین می شود. بقیه نیاز مرغداران بدون نظارت و با قیمت دلخواه حمل و نقل و وارد استان می شود، ضمن این که احتمال وجود ناخالصی در نهاده ها هم به خاطر نبود نظارت وجود دارد.

مدیر عامل اتحادیه مرغداران مازندران هزینه تمام شده مرغ در شرائط فعلی را حدود ۱۶ تومان در هر کیلو گرم عنوان کرد و بیان داشت: مرغدار در شرایط امروز گرانی ها با سود ۲ هزار تومانی در هر کیلو گرم راضی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha