۲۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۴۹
کد خبر: 84078947
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

عالمی، چراغ علم و جهاد که خاموش نمی شود

۲۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۴۹
کد خبر: 84078947
مصطفی زبرجد I کارشناس فرهنگی و اجتماعی
عالمی، چراغ علم و جهاد که خاموش نمی شود

تهران- ایرنا- هفته گذشته فرهیخته و نخبه ای از میانمان رفت که سال ها تلاش،  پویایی و تحصیلات را در خدمت خالصانه به سینما، مستند و رسانه نهاد تا برای دوستداران، هنرجویان و فعالان این عرصه خوش رنگ و لعاب میوه ای پربار، ثمر شود.

او که با برنامه هنر هفتم خود در پنجشنبه های دهه ۷۰ از شبکه یک سیما مخاطبان زیادی را پای فیلم های سینمایی  جذاب از کشورهای مختلف می نشاند تا جایی که در جنگ ۷۲ مهران مدیری بخشی را با اقتباس از برنامه و دیالوگ این هنرمند بازی می کرد. برای هر قسمت از هنر هفتم مجری برنامه با وجود دانش و تخصصی که در زمینه هنر سینما و مستند داشت ده ها کتاب مطالعه می کرد.او کسی نبود جز استاد اکبر عالمی.

اکبر عالمی مجری، استاد دانشگاه، منتقد سینما و مستند ساز فارغ‌التحصیل رشتهٔ سینما از دانشکده هنرهای دراماتیک و دارای مدرک دکترای سینما از انگلستان بود. او که مستندهای متعددی با موضوع های مختلف ساخته، آخرین پروژه اش که قبل از ابتلا در حال ساخت آن بود درباره بیماری کووید ۱۹ و دستگاه های ماموگرافی وارد شده از ژاپن بود.

و چه دردی‌ست این کووید ۱۹ که کوچک و بزرگ فرقی برایش نمی کند حتی اکبر عزیز را که همچون مجاهدی در این راه قدم گذاشته تا در خدمت جامعه، بیماران و آگاهی مردم باشد را با خود می برد. 

اکبر عالمی در واپسین روزهای زندگی، علم، سینما و مستند و همه تجربه چندین ساله خویش را در طبق اخلاص گذاشت و وارد سنگر سلامت شد تا هچون مدافعان سلامت در جهاد با دشمن این روزها با بالا بردن اطلاعات مردم به بهبود وضعیت موجود کمک کرده و به هم میهنانش زندگی ببخشاید. 

این استاد دانشگاه، متولد اهواز و اصالتا دامغانی تا آخرین لحظه عمر از خدمت به علم و دانشجویان خود کوتاهی نکرد و در همین راه نیز به کووید ۱۹ مبتلا شد و با فدا کردن جانش به شاگردانش و همه ره جویان علم آموخت که سنگر علم را خالی نگذارند. 

مروارید خلیج فارس اثر هنرمندانه اکبر عالمی که سندی بر ایرانی بودن خلیج فارس است و نیز مجموعه نوابغ عکاسی از مستندهایی است که امضاء، تعهد و دانش استاد را در خود دارند.

امروز دانشگاه،سینما، مستند، تلویزیون و مردم کسی را از دست داده اند که بسیار به او مدیونند. کمک هایی که دکتر عالمی در طول حیات کرد شایسته است که بازتاب داده شود تا همه بدانند که چه گوهری از این دنیا رفت.

در پایان، این دیالوگ فیلم دلشدگان و اعتقاد شاعر سینمای ایران، در وصف اکبر عالمی شایسته و بایسته است که آیین چراغ خاموشی نیست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha