۲۸ مهر ۱۳۹۹، ۲۲:۳۷
کد خبرنگار: 1291
کد خبر: 84080955
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۴۰ درصد ساختمانهای شهری چهارمحال و بختیاری نما ندارد

شهرکرد-ایرنا-استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر ضرورت نظارت بر ساخت و سازها گفت:هم اکنون ۴۰درصد ساختمانهای شهری استان نما ندارد.

اقبال عباسی شامگاه دوشنبه در کارگروه امور زیربنایی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: کوچک بودن محدوده شهری و ضعف در نظارت کمی و کیفی بر ساخت و سازها ۲عامل مهم گرانی مسکن در شهرها به‌شمار می‌رود.

وی گفت: کوچک بودن محدوده شهرها باعث افزایش تقاضا و کمبود عرضه در حوزه مسکن می‌شود.
وی با اشاره به سکونت ۶۵۰ هزار نفر برابر حدود ۶۵ درصد جمعیت چهارمحال و بختیاری در شهرهای استان ،افزود: هم‌اکنون به‌طور میانگین ۴۰ درصد خانه‌های شهرهای این استان نما ندارد.
عباسی تصریح کرد: این عامل یعنی ۴۰ درصد واحدهای مسکونی شهرهای چهارمحال و بختیاری پایان‌کار ندارند و صاحبان آن هزینه‌های مربوط به شهرداری و شهرنشینی را پرداخت نکرده‌اند.
وی یادآور شد: دریافت هزینه‌های مربوط به شهرداری و شهرنشینی ساختمان‌های بدون نما در شهرها شامل پروانه ساختمانی، پایان‌کار و پروانه کسب واحدهای تجاری حداقل پنج هزار میلیارد ریال برابر بودجه یک‌سال شهرداری‌های استان می‌شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: دریافت این مبلغ از متخلفان حوزه شهری باعث ۲ برابر شدن بودجه یک‌سال شهرداری‌های استان خواهد شد.
وی گفت: در این راستا ابتدا باید وضع موجود شهرها ساماندهی و سپس برای توسعه شهری اقدام شود.
عباسی تاکید کرد: شهرداران نسبت به دریافت این مبلغ از متخلفان حوزه شهری اقدام و برای ساخت و ساز در شهرها براساس ضوابط و مقررات برنامه‌ریزی کنند.
وی افزود: براساس قانون، با هرگونه تغییر کاربری زمین‌های درجه یک کشاورزی به‌منظور توسعه شهرها مخالفت می‌شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: شهرداران استان ممیزی املاک شهرها را در دستور کار خود قرار دهند.
وی یادآور شد: زیباسازی، نظم‌دهی، افزایش درآمد شهرداری‌ها، ارتقای فرهنگ شهرنشینی، جلوگیری از مهاجرت بی‌رویه، ایجاد اشتغال، تحول در نظارت مورد توجه شهرداری‌ها باشد.
عباسی اظهار داشت: هرگونه واگذاری زمین‌های دولتی برای سرمایه‌گذاری، اشتغال‌زایی و طرح‌های تولیدی در درون و برون شهرها بر عهده اداره‌کل راه و شهرسازی است.
وی گفت: زمین مورد نیاز طرح‌های مرتبط با حوزه جهادکشاورزی و منابع‌طبیعی و آبخیزداری هم باید پس از تصویب در کارگروه امور زیربنایی، از طریق اداره‌کل راه و شهرسازی به متقاضیان واگذار شود.
به گزارش ایرنا، اعضای کارگروه امور زیربنایی و بختیاری با کلیات اجرایی ۱۱ طرح تولیدی در حوزه پرواربندی گوسفند، حفر چاه آزمایشی، قطعات بتنی و گوسفند داشتی موافقت کردند.
همچنین بازنگری طرح جامع شهرهای شهرکرد و فارسان تصویب شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha