احمد گودرزیان روز سه شنبه در نخستین همایش ملی توسعه پایدار شهرستان بروجرد که در دانشگاه آیت الله بروجردی برگزار شد، افزود: شهرستان بروجرد به دلیل شرایط آب و هوایی و خاک حاصلخیز شرایط مناسبی برای کشت محصولات کشاورزی دارد که ایجاد صنایع تبدیلی کشاورزی در این بخش می تواند از خام فروشی محصولات تولیدی جلوگیری کند.
وی اضافه کرد: در شهرستان شرایط اقلیمی مناسب برای کشت نباتات و احداث شهرک های گلخانه ای وجود دارد و همچنین پرورش ماهیان که سالانه ۲ هزار و ۸۰۰ تن تولید می شود و می توان این ظرفیت را افزایش داد.
سرپرست فرمانداری بروجرد گفت: وجود واحدهای صنایع بزرگی مانند نساجی، داروسازی اکسیر و زاگرس فارمد از دیگر ظرفیت های شهرستان هستند که در توسعه صنعت پوشاک و داروسازی نقش مهمی ایفا می کنند.
گودرزیان اظهار داشت: این شهرستان در صابون سازی شهرت زیادی دارد و صنعت صابون سازی به نام بروجرد ثبت شده است.
وی افزود: بروجرد ظرفیت تولید گیاهان دارویی را نیز دارد که ۱۲۰ هکتار از اراضی بروجرد زیر کشت گیاهان دارویی است و سالانه ۱۸۸ تن تولید گیاهان دارویی تولید می شود.
سرپرست فرمانداری بروجرد اضافه کرد: ضروری است تا از ظرفیت تشکل های غیر دولتی صنعت گران و کشاورزی برای توسعه شهرستان استفاده کرد.
وی با اشاره به رونق صنایع دستی گفت: صنایع دستی و سنتی در رونق اقتصادی و توسعه شهرستان اهمیت دارد و یکی از هنرهای این شهرستان ورشو سازی است که شهرت ملی و جهانی دارد.
گودرزیان اضافه کرد: در شهرستان بروجرد ۱۳ دانشگاه و مراکز آموزش عالی وجود دارد که از ظرفیت آنان برای توسعه شهرستان می توان استفاده کرد.
نظر شما