۱۱ هزار تخت بیمارستانی تا پایان دولت راه‌اندازی می‌شود

تهران- ایرنا- فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران گفت: پیش‌بینی می‌شود تا انتهای دولت آقای روحانی ۱۱ هزار تخت بیمارستانی توسط وزارت بهداشت راه‌اندازی شود.

به گزارش ایرنا، روز گذشته دست اندرکاران حوزه کرونا در جلسه ای با حضور رییس جمهوری، وزیر بهداشت و معاونان وی، روسای منتخب دانشگاه های علوم پزشکی کشور به خصوص استان هایی که بیشترین درگیری را با بیماری کرونا دارند و تعدادی از نمایندگان بهورزان به بررسی وضعیت بیماری کرونا در کشور پرداختند.

دکتر علیرضا زالی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا یکی از موضوعات مطرح شده در این جلسه را راه اندازی ۱۱ هزار تخت جدید بیمارستانی عنوان کرد و افزود: این اقدام می تواند تحول جدی در حوزه بهداشت و درمان کشور ایجاد کند.

وی با اشاره به اینکه در تهران سه هزار و ۵۰۰ تخت جدید به تخت های بیمارستانی اضافه خواهد شد، بیان داشت: مقرر شده است وزیر بهداشت در این زمینه پیگیری های لازم را انجام دهد.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران ادامه داد: رئیس جمهوری دستوری ویژه مبنی بر ایجاد کارگروه هایی برای استفاده بهتر از ظرفیت های بیمارستانی به منظور خدمات بهتر به بیماران کرونایی صادر کردند. مقرر شد تخت هایی را که امکان دارد به حوزه کرونا وارد شوند، به سرعت انجام شود.

پول صندوق ذخیره ارزی در اسرع وقت در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد


فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران اظهار داشت: آقای روحانی دستور صریح دادند که پول صندوق ذخیره ارزی در اسرع وقت در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد.

زالی بیان داشت: این موضوع یکی از دستاوردهای بسیار مهم جلسه روز گذشته بود.

وی تاکید کرد: با دستور مستقیم ریاست جمهوری و پیگیری هایی که قرار شد انجام شود، به نظر می رسد باب جدیدی در رفع مشکلات ریالی و ارزی حوزه بهداشت انجام خواهد شد.

دانشگاه‌های علوم پزشکی راهکارهای علمی خلاقانه ارایه کنند

زالی افزود: تاکید رئیس جمهوری در این جلسه این بود که دانشگاه های علوم پزشکی با انجام تحقیقات و پژوهش‌ها، راهکارهای جدید برای کاهش ابتلا، بستری و مرگ و میر را به ستاد ملی مقابله با کرونا ارسال کنند تا با استفاده از این راهکارهای عملیاتی و کاربردی زمینه ریشه کنی ویروس در کشور فراهم شود.

وی اضافه کرد: رییس جمهوری تاکید کردند که دانشگاه های علوم پزشکی برای ریشه کن کردن این ویروس در کشور و کاهش بار بیماری و به خصوص کاهش مرگ و میر پیشنهادات مبتکرانه و خلاقانه خود را در اسرع وقت به ستاد ملی کرونا اعلام کنند.

زالی بیان داشت: آقای روحانی همچنین تاکید کردند که دانشگاه ها به تجارب کشورهای موفق، توجه ویژه داشته باشند و راهکارهای عملیاتی را از متن این تجارب عملیاتی کسب کنند. 

وی ادامه داد: مقرر شده است وزارت بهداشت پیشنهاد مشخص برای ارتقای جنبه های انگیزشی کادر پزشکی خط مقدم کرونا را تهیه و ارایه کند.

خدمات دولت الکترونیک توسعه یابد 

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به اینکه خدمات دولت الکترونیک باید توسعه یابد، گفت: دستگاه‌های اجرایی و خدماتی به منظور کاهش ترددهای مردم موظف هستند خدمات خود را به صورت الکترونیک یا غیرحضوری ارایه کنند.

زالی بیان داشت: دستگاه هایی ملزم هستند تا حداکثر ظرفیت خدمات لازم را به ارباب رجوع یا مراجعه کنندگان به صورت غیرحضوری ارایه دهند. در صورتی که دستگاه توان این کار را داشته باشد و انجام ندهد، تخلف محسوب می شود. 

وی تاکید کرد: مصوبات این جلسه بسیار مترقی و مثبت ارزیابی می شود و گام بسیار موثری در ریشه کنی این بیماری خواهد بود.

زالی، این جلسه را که همراه با تبادل نظرات روسای دانشگاه های علوم پزشکی که در خط مقدم مقابله با کرونا قرار دارند، بسیار مناسب ارزیابی کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha