۴۰ مرکز علمی کاربردی در خراسان رضوی فعال است

مشهد- ایرنا- رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی گفت: در سال تحصیلی جاری ۴۰ مرکز علمی کاربردی با حدود ۱۶ هزار دانشجو فعالیت خود را به صورت آموزش‌های مجازی و عملی با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی آغاز کرده‌اند.

سعید تشکری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در چند سال اخیر برخی مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی به دلیل منع شدن سازمانها و نهادهای دولتی از برگزاری دوره‌های آموزش جامع علمی کاربردی حذف شدند اما در سال تحصیلی جدید این قانون مشمول هیچ یک از مراکز نشد.

وی ادامه داد: پارسال دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی به سراغ بخش های غیردولتی که نیازمند مهارت آموزی بودند، رفت و در این راستا پنج مرکز جدید علمی کاربردی که خود واحدهای تولیدی و خدماتی در مشهد بودند، راه‌اندازی شد و امسال مرکز علمی کاربردی جدید دیگری توسط یکی از نمایندگی‌های حوزه تعمیر و نگهداری خودرو به آنها افزوده شد.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی گفت: از آنجا که نتیجه آزمون دانشگاه جامع علمی کاربردی برای دانشجویان ورودی جدید در آبان ماه امسال اعلام می‌شود، هنوز آمار ورودی‌های جدید در مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی مشخص نیست اما پیش‌بینی ظرفیت پذیرش امسال این دانشگاه هفت هزار نفر در استان است.

وی افزود: به دلیل شیوع ویروس کرونا، همه آموزشهای تئوری در مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی به صورت مجازی ارایه می‌شود و آموزشهای عملی نیز با رعایت پروتکلهای بهداشتی و شیوه نامه ارایه شده از سوی ستاد مقابله با کرونا در قالب گروه‌های ۱۰ نفره در کارگاه‌ها و کلاسها برگزار می‌گردد.

تشکری ادامه داد: همه دانشجویان مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی بومی و ساکن شهرستان محل استقرار این مراکز هستند لذا خوابگاهی وجود نداشته و سفرهای بین شهری نیز انجام نمی‌گیرد و می‌توان کلاسهای عملی را به صورت حضوری با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار کرد.

وی گفت: مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی در سال تحصیلی جاری در ۱۸۷ کد رشته محل مقطع کاردانی و ۱۱۰ کد رشته محل مقطع کارشناسی در چهار گروه کشاورزی، صنعت، فرهنگ و هنر، مدیریت خدمات اجتماعی دانشجو دارند.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی افزود:  سه هزار مدرس به صورت حق التدریس و برخوردار از مدرک کارشناسی ارشد در مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی تدریس می‌کنند.

تشکری با بیان اینکه براساس آمار رسمی بیش از ۷۰ درصد دانش آموختگان مراکز دانشگاه جامع علمی کاربردی شاغل هستند ادامه داد: برخی دانش آموختگان این مراکز در خراسان رضوی که کارآفرین بودند تاکنون موفق شدند ۵۰۰ نفر را در بخشهای مختلف استان مشغول کار کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha